Szerintetek ez a fürdőruha mennyire kirívó? Illetve ti hova vennétek fel (ha egyáltalán felvennétek) ? (Kép lent!)
2021. ápr. 4. 16:42
A kérdező szavazást indított:
Simán felvenném
Soha nem venném fel
Otthonra felvenném
Strandra venném fel
47 szavazat
1/21 A kérdező kommentje:
Egyébként nem szeretném megvásárolni csak érdekel néhány ember véleménye.
2021. ápr. 4. 16:43
2/21 anonim válasza:
Én nem venném fel, még a sima fürdőruhába is meztelennek érzem magam (külön bugyi és melltartó részesbe), ebbe aztán pláne nagyon kirívónak érezném magam.
4/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, írhattok még véleményeket. Egyébként egyetértek én is a kettessel, én sem venném fel.
2021. ápr. 4. 17:05
5/21 anonim válasza:
Az ilyenekről mindig ez jut eszembe:
6/21 anonim válasza:
5: találó
Amúgy tudni kéne hátul milyen. Mert igazából mindent takar, és kisebb mellű nőn nem lenne ennyire feltűnő.
9/21 anonim válasza:
Adom a #8-as válaszát. Csinos és tetszik is de lövésem se lenne hova lehetne máshova felvenni, mint a fent említett helyre
10/21 A kérdező kommentje:
Nekem sincs nagyon ötletem arra, hogy hova vehető fel, de egyébként nekem is tetszik, szerintem rajtam még kirívó se lenne nagyon, mert elég kicsi mellem van. Dehát mi értelme megrendelni, ha nem veheted fel sehova...😐🤔
2021. ápr. 4. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!