Szerintetek ez a fürdőruha mennyire kirívó? Illetve ti hova vennétek fel (ha egyáltalán felvennétek) ? (Kép lent!)
Én szerintem nem olyan vészes. Nyilván egy sima strandon ahol gyerekek, idősek is lehetnek ott azért nem annyira elfogadható, de egy medencés buliban, vagy fesztiválon szerintem simán elmegy.
Persze én nem venném fel mert egyszerűen nem tetszik, pedig az alakomhoz menne, túl nagy mellem sincs tehát ez sem okozna gondot, de egyszerűen nem jön be nekem ez a stílus.
Nekem az egyrészes fürdőruhák közül a teljesen egyszerű klasszikus sportos stílus jön be, többnyire olyan fürdőruháim vannak. Bikinim egyáltalán nincs mert abban soha sem éreztem jól magam, meg nekem nem is tetszenek. Egy olyan fürdőruhám volt aminek az oldalán volt egy kivágás egy időben valamikor régen divat is volt, de abban sem éreztem igazán jól magam, talán kétszer ha volt rajtam olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!