Miért festik ki a körmeiket és miért hordanak kirívó ruhákat 40/50-es nők? több lenn
Tudom, hogy a körömfestés, smink stb figyelemfelkeltésre van, és ez érthető is ha egy magányos, egyedülálló, elvált nőről van szó, és így hívja fel magára a figyelmet. Na de akikről én beszélek, azok mind házasok, soknak gyereke is van, és mégis rikító pirosra kifesti a körmét, meg ilyen piros, rózsaszín ruhákba öltöznek mintha fiatalok lennének.
Ez mért van így?
"Tudom, hogy a körömfestés, smink stb figyelemfelkeltésre van"
Rosszul tudod.
"Na de akikről én beszélek, azok mind házasok, soknak gyereke is van"
És?
"piros, rózsaszín ruhákba öltöznek mintha fiatalok lennének."
Te biztos jól éreznéd magad a százötven évvel ezelőtt paraszti világban, amikor az asszonyoknak ötven felett már csak feketében illett járni, ma ebből nem sokan kérnek, kösz.
Kedves Kérdező!
Feltételezem olyan 15-17 körüli lehetsz.
Jusson eszedbe ez a kérdésed, majd ha te leszel 40 feletti...
Nekem nem az jut eszembe egy festett körmű, csinosan felöltözött 40-50-es nőről, hogy k*rva🤔
Képzeld műkörmösként dolgozok és a vendégköröm 60%-a ez a korosztály. Mind igényes, DOLGOZÓ nő!
Anyósom például 51 éves. Szőkére festeti a haját, jelenleg épp élénk narancssárgás a körme (amúgy a piros a kedvence), szeret csinosan öltözködni és nagyon sok jó cucca van. 3 gyerek édesanyja és minden csak nem k*rva. Tisztességesen dolgozik, nagyon sokat, olykor nehéz fizikai munkát is! Senki nem hordja le semminek!
Ez csak a te agyadban van. Valószínű neked ez a véleményed, ezért gondolod, hogy más is ezt gondolja. De sajnos az értelmi szinted egy kisgyerekével vetekszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!