Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a kirívó divat is...

Szerintetek a kirívó divat is divat?

Figyelt kérdés
Láttam decemberben egy 50 év körüli férfit. A haja hosszú egyenes, vörösre festett, a szakálla természetes szürke, 4-5 centis töredezett tiszta körmökkel, ünneplő, nyakkendő, koszos melegítő nadrág, strandpapucs 4 fokban. Egy padon ült, és meztelen nők fotóit nézegette, és a pénzét számolta. Nem tűnt dilisnek, de furcsa volt számomra ez a kinézet és stílus. Ti mit gondoltok róla?

2021. jan. 6. 21:26
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
"Egy padon ült, és meztelen nők fotóit nézegette, és a pénzét számolta." visítok
2021. jan. 6. 22:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom...a szomszédom 60-as pasi. Néha rózsaszín a haja, máskor narancssárga. Ugy látszik ez megy most náluk.

Szerintem egy csövest láttál vagy nagyon "beteg".

2021. jan. 6. 22:33
 3/6 A kérdező kommentje:
1: miért visítasz?
2021. jan. 6. 23:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szimplán punk lehetett.

Valódi alterosnak lenni soha nem volt divat. Max. tiszavirág életű időközönként pózereknek, de az más tészta.

Ezek az emberek pont azért öltözködnek furán, mert megvetik a világ mentalitását, a beolvadási kényszert, a felszíneskedést, a birkalétet, a divatot, ami egyéniség helyett csak a pénzét és a saját mivoltát, kreativitását fejti le az emberről, és azt, hogy sajnos a legtöbb ember külsőségbeli sztereotípiák alapján ítél.

Úgy néznek ki, ahogy szeretnének, és nem azért, mert kényszeresen tetszelegni akarnak bárkinek, hanem azért, mert így érzik jól magukat.

2021. jan. 6. 23:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Milyen igaz
2021. jan. 6. 23:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Volt egy tanár ismerősöm, akivel egy kirándulás alkalmával ismerkedtem meg.

Kb. 60 éves fazon volt, teljesen átlagos, kivéve, hogy a körme rózsaszín volt.

Kb. 1 óra találgatás után szemtől szemben megkérdeztem tőle, hogy mizu a körmeivel.

Azt válaszolta, hogy egész egyszerűen azért csinálta meg, mert kíváncsi az emberek reakcióira, de ezen kívül nincs benne más szándék.

Suli időben nem merte megpróbálni, fél a szülők haragjától.

2021. jan. 8. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!