Szerintetek a kirívó divat is divat?
Nem tudom...a szomszédom 60-as pasi. Néha rózsaszín a haja, máskor narancssárga. Ugy látszik ez megy most náluk.
Szerintem egy csövest láttál vagy nagyon "beteg".
Szimplán punk lehetett.
Valódi alterosnak lenni soha nem volt divat. Max. tiszavirág életű időközönként pózereknek, de az más tészta.
Ezek az emberek pont azért öltözködnek furán, mert megvetik a világ mentalitását, a beolvadási kényszert, a felszíneskedést, a birkalétet, a divatot, ami egyéniség helyett csak a pénzét és a saját mivoltát, kreativitását fejti le az emberről, és azt, hogy sajnos a legtöbb ember külsőségbeli sztereotípiák alapján ítél.
Úgy néznek ki, ahogy szeretnének, és nem azért, mert kényszeresen tetszelegni akarnak bárkinek, hanem azért, mert így érzik jól magukat.
Volt egy tanár ismerősöm, akivel egy kirándulás alkalmával ismerkedtem meg.
Kb. 60 éves fazon volt, teljesen átlagos, kivéve, hogy a körme rózsaszín volt.
Kb. 1 óra találgatás után szemtől szemben megkérdeztem tőle, hogy mizu a körmeivel.
Azt válaszolta, hogy egész egyszerűen azért csinálta meg, mert kíváncsi az emberek reakcióira, de ezen kívül nincs benne más szándék.
Suli időben nem merte megpróbálni, fél a szülők haragjától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!