Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A leggings miért közönséges?

A leggings miért közönséges?

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 13:32
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
30%

29, Nem a kényelmet kritizáljuk, hanem a közönségességet. Nem vagyok kíváncsi sem a férfiak leszorított ékeire, sem a nők rezgő fenekére és szexinek kikiáltott tevepatájára a tapadós cicanaciban.

Imádom a leggingseket, kb. csak azt hordok, de olyan felsővel, ami megfelelően hosszú és/vagy olyan anyagból, ami a fenti problémákat megoldja. A jeggingszekkel pl a világon semmi gond nincs, mert más anyag, más szabás, máris nem közönséges - persze ahhoz is normális felső illik, nem haspóló. De máris nagyobb létjogosultsága van a nadrágként viselésnek.

2021. júl. 7. 11:00
 32/33 anonim ***** válasza:
7%

Igen! Ebben teljesen igazad van utolsó!!

És igen a leggingset azért tudni kell hordani!.

Azért az a baj hogy a 90 százaléka ezt nem tudja. Én férfiként is minimum pólóval hordom, de nem teljesen olyan hosszúval, mert olyan nincs férfiba.

De azért ügyelek arra is.

29-es vagyok.

2021. júl. 7. 12:05
 33/33 anonim ***** válasza:
0%

Én már többször láttam átlagos nadrágokban pasikat, hogy látszott elől a "csomagjuk", meg a seggük formája.

Alapjában az emberek 98% nők\ffiak nem szeretik a passzos nadrágokat, ezért sem kell "félni", hogy divat lesz pasiknak is. Aki sportol az felveszi és ennyi. Magamfajta passzos naci kedvelők meg úgy is ritkaság szám lesz.

2021. júl. 7. 12:30
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!