29, Nem a kényelmet kritizáljuk, hanem a közönségességet. Nem vagyok kíváncsi sem a férfiak leszorított ékeire, sem a nők rezgő fenekére és szexinek kikiáltott tevepatájára a tapadós cicanaciban.
Imádom a leggingseket, kb. csak azt hordok, de olyan felsővel, ami megfelelően hosszú és/vagy olyan anyagból, ami a fenti problémákat megoldja. A jeggingszekkel pl a világon semmi gond nincs, mert más anyag, más szabás, máris nem közönséges - persze ahhoz is normális felső illik, nem haspóló. De máris nagyobb létjogosultsága van a nadrágként viselésnek.
Igen! Ebben teljesen igazad van utolsó!!
És igen a leggingset azért tudni kell hordani!.
Azért az a baj hogy a 90 százaléka ezt nem tudja. Én férfiként is minimum pólóval hordom, de nem teljesen olyan hosszúval, mert olyan nincs férfiba.
De azért ügyelek arra is.
29-es vagyok.
Én már többször láttam átlagos nadrágokban pasikat, hogy látszott elől a "csomagjuk", meg a seggük formája.
Alapjában az emberek 98% nők\ffiak nem szeretik a passzos nadrágokat, ezért sem kell "félni", hogy divat lesz pasiknak is. Aki sportol az felveszi és ennyi. Magamfajta passzos naci kedvelők meg úgy is ritkaság szám lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!