Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A leggings miért közönséges?

A leggings miért közönséges?

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 13:32
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
97%
Attól függ milyen fajta, hogy van hordva és ki, milyen alkatú. Lehet igényesen kinézni egy jól megváltozott leggingsbe, meg bénán.
2021. júl. 3. 16:07
 12/33 anonim ***** válasza:
95%
#10 akkor 40 fokban mégis mit kéne viselni a mindennapi életben, ha szerinted se szandált se papucsot nem szabad?? rohadjon bele az ember lába a zárt cipőbe?
2021. júl. 3. 16:36
 13/33 anonim ***** válasza:
34%
12 vannak szellős lábbelik, pl én mokaszint hordok, jó a kiállítása, mert szellős. Én soha nem szerettem utcán nyitott lábbelikbe járni.
2021. júl. 3. 19:50
 14/33 anonim ***** válasza:
94%
13: mokaszin = 50 felett vagyok, de fiatalnak akarok látszani. Gáz.
2021. júl. 4. 06:29
 15/33 anonim ***** válasza:
74%
Nincs kórhoz kötve. Jó a kialakítása akartam írni. Szerintem igényesebb egy mokaszin, mint a papucs vagy szandár.
2021. júl. 4. 07:56
 16/33 anonim ***** válasza:
97%
a mokaszin nem mindenki stílusához passzol. az enyémhez pl nem
2021. júl. 4. 09:36
 17/33 anonim ***** válasza:
7%
Nem közönséges, hanem rohadtul ízléstelen, mert olyan benne az ember, mint egy kirakat, ha nem hosszú felsővel viselik. Ennyi erővel a férfiak is járhatnának boxeralsóban, azzal sem lenne semmi baj ugye ? Végülis nem átlátszó, csak ráfeszül az emberre.. NEM ! Utcára nem elfogadott majdhogynem jogilag sem a leggings, de kár is belemenni, aki értelmes, az nem hordja nadrágként.
2021. júl. 4. 20:04
 18/33 anonim ***** válasza:
59%

17\ nyilván egy full tapadós naci másképp fest, mint egy chino nadrág. a skinny farmerek is full passzosak, mégsincs ellene reklamáció...

De gondolom jártál már discoba vagy banketten, farsangon, ahol a szexiség, csábítás, vonzalom a fontos;nos a leggings ezt szolgálja, akár magában hordva ilyen helyen,- jó utcán mondjuk nem magában hordva stílusos,-aki érti ezt, az nem is hordja magában.

Aki meg igen, az biztos feltűnésből hordja úgy.

2021. júl. 4. 20:42
 19/33 anonim ***** válasza:
5%
Tehát ugyanaz a véleményed ?! A skinny farmer is tapad, de az más, az nem lehellet vékony anyagból van, azok kicsit másabbak, zsebekkel stb... Majdnem az is egyébként a határt súrolja. Ahol a szexiség a fontos ott igen fiú/lány úgy öltözhet, de ahogy mondtad, az a hely nagyon nem az utca...
2021. júl. 5. 10:47
 20/33 anonim ***** válasza:
92%

19,az arab világban a láb szabadon hagyása is szexista dolog, meg pár helyen.

A skinny nadrág és a leggings is forma nadrág, azaz kiadja a láb, popsi formáját.

Az, hogy nincs gomb, cipzár a leggingsen, nem nagy különbség ilyen szempontból.

És a partyzásra való leggings azért nem = egy virágmintás nyári stílusú leggingssel!

2021. júl. 5. 15:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!