Ne menjünk el a szélsőségek felé, ha virág mintás ha nem akkor is ízléstelen dolog nadrágként viselni. Ennyi erővel skinny farmer hordanak a férfiak is, akkor ők is mászkáljanak leggingsben mert ugyanaz ? Nem ugyanaz, teljesen más látvány kelt, de hát mindenkinem az értelmiségi szintjét mutatja, ki hogyan öltözik.
2021. júl. 5. 16:26
22/33 anonim válasza:
21,ízlések és pofonok szokták mondani. Van aki szerint a rövidnadrág hossza sem mindegy. Vagy a szoknya hossza. Vagy, hogy szakadt e a farmer. Vagy, hogy szoknya és a holdjáró cipő ízléses e. Vagy, hogy.... sorolhatnám. Ha valaki nem tud megfelelni vagy nem is akar mindenkinek, azt kevésbé érdekli más véleménye.
2021. júl. 5. 20:08
23/33 anonim válasza:
Már miért lenne a leggings közönséges ruha??
Ez régen is volt csak akkor úgy nevezték hogy, sztrecs nadrág volt rövidtől a teljesen hosszúig. A 90-es évek közepétől egész nagy divat volt, sőt még a fiúknál is menő volt a sztrecs rövid nadrág az az úgy nevezett biciklis nadrág, szinte mindenkinek volt. Amúgy meg nyilván azért viselni tudni kell, de valószínűleg azért annyira el terjedt a leggings mert nagyon kényelmes, én férfiként itthon nagyon sokat hordom, meg bicajozni, futni, vagy csak sétálni megyünk akkor is szívesen veszem fel, mert kényelmes nagyon!
2021. júl. 6. 07:12
24/33 anonim válasza:
Otthon és sporthoz férfiaknak nőknek egyaránt nyilván jó, de utcára, ízléstelenül kirakatként hordva egyiknek sem.
2021. júl. 6. 09:12
25/33 anonim válasza:
Mert senki sem kíváncsi a viselője nemiszervének a donborulatára, feneke formájára, függetlenül a viselő nemétől.
Ezért közönséges utcán viselni, de sok alja és közönséges ember van kizárólag a nők körében.
2021. júl. 6. 11:48
26/33 anonim válasza:
Tudod, a nők azok mindent megtehetnek... Nagy tisztelet a kivételnek, mert vannak szerencsére értelmes nők is, de igen, ahogy te fogalmaztál sok az "alja".
2021. júl. 6. 12:55
27/33 anonim válasza:
Én pasi vagyok és hordok leggingst, vékony alkatú vagyok, nem áll rosszul. Olyan szűk a derekam, hogy alig találok félnőtt méretben farmert és rövidnadrágot. Amúgy is jobban szeretem a passzos nadrágokat.
2021. júl. 6. 17:23
28/33 anonim válasza:
Nincs is ezzel semmi baj, nyugodtan hordjad, én is hordok, csak utcán te is hosszabb felsővel viseld, mint ahogyan mindenkinek kellene.
2021. júl. 7. 10:20
29/33 anonim válasza:
Ezt amúgy tök jó olvasni hogy szinte egyre több férfi akar vagy inkább hordaja is a kényelmes leggingset, remélem rá jönnek előbb utóbb a nők vagy az az olyanok akik ellene vannak hogy, a kényelmet nem kellene kritizálni...
2021. júl. 7. 10:42
30/33 anonim válasza:
Igen úgy hordom, hogy takarjon, de így is vannak, akiket zavar ha én mást hordok, nem vagyok birka, azaz tucat. Magyarok jó részét kimondottan irritálja ha egy pasi nem hagyományos, ezer éves stílusban, átlagos farmer, pulcsi, póló, térdrövidnadrág, ha láthatóan kilóg a sorból, furcsán néznek rá, rám, és bolondnak nézik aki pl leggingset is hord. Én nem találkoztam mg pasassal utcán, de sztem nem is fogok olyannal, aki nem sortoló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!