Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért néznek ki az emberek,...

Miért néznek ki az emberek, ha Armani pólóba járok?

Figyelt kérdés
Egyetemen is, utcán is sokszor kinéznek az emberek, meg szóvá tesznek az ismerőseim, barátaim amiért Armanis pólókba járok.. Alapból báttyámtól kaotam Franciaországból, mivel ott él, és azokat viselem, nem sznobizmusból, mert jól áll, de az emberek előitéletesek hogy biztos proli vagyok. Pedig egy olasz márka Giorgio Armanitól, ez olyan mint Tommy Hilfiger vagy Calvin Klein. Nem értem miért van ennyi gyűlölet az armanisokban, minthogy a Hilfiger, Hugo Bossosokban ?
2021. júl. 1. 16:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Szüleim se örülnek, mivel hogy Magyarországon Armanit csak a cigányok vagy négerek vagy arabok hordják
2021. júl. 1. 16:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát ma Magyarországon ezeknek a ruháknak valóban negatív konnotációjuk van.

Egyébként nem mindegy, hogy milyen, AX-ből és Armani jeans-ből kb mindegyiken ordít a felirat vagy a logo, az én ízlésemnek tényleg ‘prolis’. Az Emporio Armani cuccok között szerintem vannak jók, amiknek nem a 80%-át tölti ki az EA.

2021. júl. 1. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Én 2Rule-mezeket hordok, és a körúton belül mindig megkergetnek miatta a liberális hordák.
2021. júl. 1. 19:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha hatalmas betűkkel van rá kiírva,hogy Armani,stb. akkor eléggé cigányos és lehet,nem is eredeti. Nekem is van Armanim és Hilfigerem,de egy apró kis kockában van rajta jelzés és belül a nyakában a címke. Azok a nagybetűs Armanik valóban nevetségesek,cigányos,prolis,ki mit lát benne.
2021. júl. 2. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!