Melyek a legjobb, drága ruhamárkák egy kamasznak?
Fiam most lesz 18.
Eddig nem igazán telt márkás ruhákra, de azt kérte szülinapjára hogy márkás ruháknak örülne legjobban.
Elsősorban pulcsit, pólókat akarnánk venni, de nem igazán vagyunk képben a divatos márkákkal.
Kb 150ezret szánnánk rá, ennyiből reméljük kijön 3 pulcsi, 3 póló...
Szavazásnál felsorolok pár divatmárkát amit nézegettünk, és szavazzatok a fiatalok körében legjobbra.
Fiunktól nem kérdezhessük meg, mert kérte hogy meglepetés legyen
Nem sikerült szavazást csinálni, ezért írjátok le kommentbe:
Adidas
Puma
Armani
Calvin Klein
Tommy Hilfiger
Ralf Lauren
Gucci
Bershka
Szerintem a basic New Yorkeres felsők is jó minőségűek:D
Na de!!! Én személy szerint Nike párti vagyok és a párom is ruhákban. Cipőkben is a Nike-t pártolom, párom Adidas mániás. Calvin Kleinnek jók a fehérneműi. Hilfigerben jó cuccok szoktak lenni. Ha nadrágról van szó és jót tudtok kifogni akkor Levi’s is szóba jöhet :D
A többi amit felsoroltál szerintem túlárazott márkák.
Mindenféleképpen pólót és pulcsit akarnánk venni.
Melyiket javasolnád ezekből?
4es
Akkor: te melyiknek örülnél a legjobban?
Adidas, Puma sportmárka, sportoláshoz. És nem is drága, bárki megengedheti magának.
Armani, Calvin Klein, Hilfiger, Ralph Lauren jók, ezeknek biztosan örülne, és árban is ezek a legideálisabbak. Fiatalok körében ezek a legmenőbbek, meg a Guess.
A Guccitól 150 ezerből konkrétan 1 pólót veszel, és nem tartósabb, mint más márka.
A Bershka meg egy kínai szintű fast fashion bolt, nem drága, főleg nem márkás.
Armanit, Guccit felejtsd el.
Ha 3-3 a terv, ne egyformákat vegyél.
Közben nézelődtünk az interneten.
Láttunk 40ezerért, szép tommy hilfiger kabátot.
Emelett 30ezerért vannak hilfiger és calvin klein pulcsik.
A maradék 50 ezerből meg vehetnénk 4/5 darab pólót, itt több fajtát, nike, puma, calvin klein, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!