Timestore.hu-n eredeiek az órák?
Az igazság az hogy a legtöbb ilyen luxus ruhamárka órája nem képvisel minőséget. A legtöbbjüket Kínában gyártják, valami olcsó szerkezettel. Valóban olcsónak tűnhet ilyen 40-50 ezerért de amúgy meg nem érnek még annyit sem, csupán a logó miatt.
Persze nem azt mondom hogy 1 év múlva tönkremennek, lehet akár 10 évig, vagy ki tudja meddig jók, de valós minőséget, értéket nem képviselnek.
De ha neked tetszik persze nyugodtan vedd meg, hiszen elsősorban ez a lényeg, hogy tetszen. Viszont csak a logó miatt megvenni szerintem felesleges.
Amúgy ha menő, gazdag hatást akarsz elérni akkor persze jó, mivel az emberek több mint 90%-a nem ért az órákon, viszont ha meglátják a "márkás" órád akkor egyből úgy gondolják hogy drága lehetett valószínűleg.
Viszont olyannak majd ne mutogasd, aki ért is az órákhoz mert az lehet hogy kinevet (a hátad mögött legalábbis)
De hogy a kérdésedre is válaszolják, igen azok az órák több mint valószínű hogy eredetiek.
Köszönöm a választ.
Igen, igaz hogy nem képvisel minőséget, de valahogy nekem a komolyabb órák(pl Orient, Sieko) nem igazán tetszenek. Lehet nem vagyok elég komoly hozzájuk :D
Festina nem tudom mennyire minőségű óra, abból tetszik egy, viszont 52ezer forintot nem szeretnék órára költeni.
Erre gondolok: [link]
Az Armani pedig 36ezer, és erősen gondolkodok rajta.
Lehet megbánom, lehet nem. Legalább később tudni fogom, hogy csak minőségit szabad venni.
Annó, egy 5ezer forintos órával toltam még az általános iskolában, 3-4 évig stabilan bírta(Aztán a műanyag szíj elszakadt). Ebből kiidulva remélem az Armani is simán bírja addig, ha nem tovább :'D
Előző válaszoló vagyok.
Azért modnom, hogy igazából az a fő szempont, hogy neked tetsszen.
Ahogy, utánanéztem egész jókat írnak az Armani órákról.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!