Tényleg gáznak számít bizonyos emberek szerint az higy valaki prémium márkás holmikban jár?(CK, Boss, Tommy, Armani stb stb)
Bocsi az elirasokert!
18/F
Szerintem nem gáz ez. :-)
Tudom, hogy mire gondolsz. Olyan jó megsímítani a minőségi ruhákat. :-D
Ne törődj másokkal. Ha nejed a márkás ruhák tetszenek, akkor hordd azokat!
Az irigy emberek azért szólják le, mert nekik nem tellik drága ruhákra. Én pl, sohasem szólom le a BMW-seket, mert nekem olcsóbb autóra tellene. Mindenki olyan ruhát hordjon, amilyet szeretne!
Az a gáz, hogy a legtöbben úgyis azt fogják hinni, hogy hamisak. Hacsak nem egy budai bevásárlóközpontban, vagy hasonló helyen futsz beléjük. Vagy nem egy 20M-es kocsiból szállsz ki. Tudod, a körítés.
Ha csak így meglátnád a srácot, az utcán kinéznéd belőle/tudnád, hogy sacc/kb. 9000 euros RS az órája?
Egyrészt igen, ha valaki a hármas metrón villog valami luxus márkával, azt kamunak gondolom.
Mondjuk a felsoroltak még pont inkább olyan felső közép árkategóriásak (vagy van olyan vonaluk is az igaz luxus mellett, és mivel a Tommyval egy sorba kerültek, így gyanítom, hogy azokról van itt szó), szóval határeset.
De alapvetően a nagy márkajelzéseket nem szeretem. Vagyis nincs bajom azzal, ha valaki ilyen ruhákat hord, nekem is vannak drágább cuccaim. De a villogó nagy logók szerintem házak.
Inkább az, ha prémium márkás ruháktól és céglogóktól várja, hogy jól fog kinézni, de stílusérzéke semmi.
Nekem is vannak viszonylag márkásabb cuccaim, de például a Ralph Lauren nadrágomon egy apró logó van a farzseb fölött, amit általában a felső takar, vagy a Superdry ingemen egy fél gyufásdoboz méretű logó a mellzseben.
Sokaknak viszont a "márkás ruhát viselek" azt jeleni, hogy tenyérnyi vagy még nagyobb reklámtáblákat aggatnak magukra, miközben ugyanazt a fantáziátlan póló+farmer+sneaker stílust nyomják, mint aki a kínaiból öltözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!