Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg gáznak számít bizonyos...

Tényleg gáznak számít bizonyos emberek szerint az higy valaki prémium márkás holmikban jár?(CK, Boss, Tommy, Armani stb stb)

Figyelt kérdés
Olvastam itt gyakori kerdeseken a temaval kapcsolatban kerdeseket es azt latom, hogy sok ember lenezi azokat akik markas ruhakban jarnak. Nem mindegy nekik hogy az adott ember mire kolti a penzet? En is szeretek ilyen holmikban jarni, de nem azert hogy az emberek orra ala dorgoljem hogy nekem most penzem van, hanem azert mert jolerzem magam bennuk es az anyaguk is (szamomra) sokkal kellemesebb.

2021. febr. 27. 11:14
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:

Bocsi az elirasokert!

18/F

2021. febr. 27. 11:15
 2/27 anonim válasza:
3%
nőknél elmegy de férfinél nem és nem azért mert valakit irritál az ha egy férfi márkás ruhákban jár inkább az hogy igénye van erre mert az nagy valószínűséggel homokos a heteró férfiak azokat meg gyűlölik
2021. febr. 27. 11:21
 3/27 A kérdező kommentje:
Szoval ha felveszek egy markas pulcsit akkor homoszexualis vagyok, kerlek meselj meg
2021. febr. 27. 11:33
 4/27 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem nem gáz ez. :-)

Tudom, hogy mire gondolsz. Olyan jó megsímítani a minőségi ruhákat. :-D

Ne törődj másokkal. Ha nejed a márkás ruhák tetszenek, akkor hordd azokat!

Az irigy emberek azért szólják le, mert nekik nem tellik drága ruhákra. Én pl, sohasem szólom le a BMW-seket, mert nekem olcsóbb autóra tellene. Mindenki olyan ruhát hordjon, amilyet szeretne!

2021. febr. 27. 11:38
 5/27 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes választ minden szavaddal egyetértek😉 mindenki maga döntse el mire költi a pénzét
2021. febr. 27. 11:44
 6/27 anonim ***** válasza:
89%
Dehogy gáz!
2021. febr. 27. 12:18
 7/27 anonim ***** válasza:
84%

Az a gáz, hogy a legtöbben úgyis azt fogják hinni, hogy hamisak. Hacsak nem egy budai bevásárlóközpontban, vagy hasonló helyen futsz beléjük. Vagy nem egy 20M-es kocsiból szállsz ki. Tudod, a körítés.

[link]

Ha csak így meglátnád a srácot, az utcán kinéznéd belőle/tudnád, hogy sacc/kb. 9000 euros RS az órája?

2021. febr. 27. 13:05
 8/27 anonim ***** válasza:
89%

Egyrészt igen, ha valaki a hármas metrón villog valami luxus márkával, azt kamunak gondolom.

Mondjuk a felsoroltak még pont inkább olyan felső közép árkategóriásak (vagy van olyan vonaluk is az igaz luxus mellett, és mivel a Tommyval egy sorba kerültek, így gyanítom, hogy azokról van itt szó), szóval határeset.

De alapvetően a nagy márkajelzéseket nem szeretem. Vagyis nincs bajom azzal, ha valaki ilyen ruhákat hord, nekem is vannak drágább cuccaim. De a villogó nagy logók szerintem házak.

2021. febr. 27. 14:31
 9/27 anonim ***** válasza:
83%
*gázak
2021. febr. 27. 14:31
 10/27 anonim ***** válasza:
94%

Inkább az, ha prémium márkás ruháktól és céglogóktól várja, hogy jól fog kinézni, de stílusérzéke semmi.

Nekem is vannak viszonylag márkásabb cuccaim, de például a Ralph Lauren nadrágomon egy apró logó van a farzseb fölött, amit általában a felső takar, vagy a Superdry ingemen egy fél gyufásdoboz méretű logó a mellzseben.

Sokaknak viszont a "márkás ruhát viselek" azt jeleni, hogy tenyérnyi vagy még nagyobb reklámtáblákat aggatnak magukra, miközben ugyanazt a fantáziátlan póló+farmer+sneaker stílust nyomják, mint aki a kínaiból öltözik.

[link]

2021. febr. 27. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!