Tényleg gáznak számít bizonyos emberek szerint az higy valaki prémium márkás holmikban jár?(CK, Boss, Tommy, Armani stb stb)
Magyarországon sok embernek nincs pénze ilyen ruhákra, van akinek a fizetése se lenne elég egy márkás télikabátra és ez megdöbbentő hogy ennyit keresnek emberek Közép-Európában.
Ahogy írta valaki itt előttem, vannak olyan budai bevásárlóközpontok ahova az emberek ilyen ruhákban járnak és teljesen megszokott mert az ottani vásárolóközönség megteheti mindezt, de még budai BKK vonalakon is látsz márkás ruhákban embereket de ha átmész a pesti oldalra megdöbbnető különbséggel találkozol.
Szegénység, irigység, gyűlőlet amiért te megteheted.
11-es a kerdesemmel megsertettelek? Esetleg belegazoltam a szomoru lelkivilagodba? Semmi rossz szandek nem volt a kerdesemben ha ennek ellenere valamit magadravettel belole akkor sajnalom.
A valaszokat pedug nagyon szepen koszonom ment a like!
szerintem nem gaz, bar sajnos enis alkotok egy elso latasbol valo velemenyt. ez az en hibam, de amugy ettol fuggetlenul sem gondolom gaznak az ilyen embert, csak annyi hogy a korabbi tapasztalatok alapjan megvan a velemeny az ilyen stilusban oltozkodo emberekrol.
persze ez lehet valtozik ha megismerem az illetot
meg amugy az se mindegy, hogy milyen az a markas ruha meg hogy kombinalod. meg hat markas cuccokbol is vannak ritka csunyak, de egesz jok is:)
szerintem is mindenki hordja azt amit akar... mondjuk egy adidas melegitonel nem tudod takarni a logot, sot nemelyik sportnadragon oriasi adidas jel van, ami szerintem irto gaz...
szvsz en inkabb arra megyek, hogy valaminek jo anyaga es szabasa legyen, tartos legyen es az ar/ertek arany! van tommy puloverem es nagyon finom anyaga volt, de meg learazva is sokaltam kulfoldon(20ezer volt ft kb felaron akcioval), alig merem hordani, felek, hogy leeszem es nem jon ki a folt, vagy elkopik..westendbe egy tommz csizma 52 ezer volt decemberben! iszonu kenyelmetlen volt es nem igazi hasitott bor!
CK-logo v ha ki van irva, h calvin klein, akkor az is tul feltuno , ar ertek aranyban nagyon jo! 10 eves polon meg a varrasnal egy cerna sem logott ki...
emlekszem milyen meno volt regen a zara, de a minosege mindig is silany volt, kb alig van 1 stilus, ami megtalalhato, na az nem nekem valo, arban sem!
ott a new yorker, meg mindig hozza az olcso arakat kb, tobb fele stilus van legalabb, barki talal maganak megfelelot, foleg, ha fiatal...
tudok egy-ket popec markat, de hat megengedni nem tudom, ha csak valami nagy outletbe felaron van, viszont 1-1 jobb nadragra, bor cipore befektetek...polo,pulcsi,ing az lehet olcsobb, mert lehet varialni ha tobb szinu van...
szerintem az a lenyeg, hogy az alap darabok a ruhataradban legyenek minosegiek, nem feltetlenul kell a marka :)
Mo-n szerintem nincs eleg valasztek, es van par marka, amit mondjuk mindenki ismer, es itt kifujt a dolog. A sok p*csa celeben meg meg nem mondod, hogy milyen markat hord. Ott van a sok magyar instas celeb, meg volt szepsegkiralynok a sok instas reklamjaval, aztan ilyen aliexpresszes kinai cuccokat hordanak(a legtobbon latszik is), DE ezzel sincs problema. Van akin minden jol all....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!