Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 115 kilós tanár bácsi miért...

115 kilós tanár bácsi miért vesz magára rövidnadrágot?

Figyelt kérdés
A kislányomat idegen nyelvi napközis táborba hordom, tegnap volt az első napjuk, két csoportban vannak, az egyik az angolos, a másik a németes csoport. Az angolos csoportot egy elég kövér, testes negyven körüli angoltanár bácsi vezeti. Furcsa volt látni, hogy egyrészt tanár létére, másrészt testes fickó létére combközépig érő (nagy, bő, sátorszerű) rövidnadrágban és rövid ujjú ingben rohangált a "Robi bácsi" a táborban, nemcsak hogy ebben a szerkóban fogadta a gyerekeket, de ugyanebben a kombóban tartotta a játékos foglalkozásokat is. Nem tudott volna a rövid ujjú inghez egy vékony anyagú hosszúnadrágot felvenni? Sokkal jobban nézett volna ki. Hetedikes-nyolcadikos kislányok már nevetgéltek rajta, hogy egy ennyire testes pasi úgy öltözködik nyáron, mint a vékony férfiak.

2021. júl. 1. 08:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10%

Nekem ez kb. olyan, mintha a kövér, rövidnadrág-fétises kérdező néha gyártana egy-egy ellenkérdést is magának. De mindegy is, mi az igazság, szóval:

Szerintem, ha férfiaknál valamibe bele lehet állni rövidnadrággal kapcsolatban, akkor az az, hogy ne mutogassák a SZŐRÖS lábszárukat, főleg, ha az gusztustalan mértékben az, és voltak szívesek olyan foglalkozást választani, ahol rajtuk sok száz ember szeme. A súllyal azért nincs probléma, mert egy férfi úgysem a lábára hízik, pláne nem térdtől lefelé. Ez teljesen életszerűtlen probléma. A patakban gyöngyöző homlok, a levegő után kapkodó tüdő, a ruhában is átütő, rengő, irgalmatlan nagy has, a ritkuló hajkorona, torzonborz szakállképződmény, meg a 40+ osok eleve szánalmas öltözködése hosszúnadrágban épp annyira esztétika ellenes, kár itten izélni olyanon, ami azokhoz képest a legkevesebb probléma.

2021. júl. 1. 13:33
 12/21 Metionin ***** válasza:
100%
Valószínűleg azért, mert melege van. Mégis miért ne lehetne rövidben?
2021. júl. 1. 14:12
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
miért nem vitted papokhoz? ott biztos a kényes izlésednek megfelelően öltözködnek az oktatók.
2021. júl. 1. 15:07
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
#11 szóval borotvljama lábamat, mert az gusztustalan. eddig körületted lévő "férfiak" mind kasztrálva voltak még serdülés előtt? mert akkor tényleg nem lesz szőrös a keze, lába.
2021. júl. 1. 15:10
 15/21 anonim ***** válasza:
#11, te járj teniszre, ha csődört akarsz szerezni
2021. júl. 1. 15:11
 16/21 anonim ***** válasza:

Dagadt nők minek hordanak bikinit?

Dagadt pasik miért mennek ki a házból póló nélkül?

Dagadt nők miért vesznek fel testhezálló ruhát ami kiad minden hurkát?

2021. júl. 1. 19:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, ha nem a kérdező-féle felszínes p...k és f...ok mennek tanárnak. Attól, hogy vki kövér, még hadd öltözzön fel úgy, hogy ne süljön meg nyáron... vagy az csak a Calvin Klein alsógatyamodellek privilégiuma szabad, legyen?
2021. júl. 1. 20:43
 18/21 anonim ***** válasza:
81%

11!

Ha egy férfi szőrtelenít akkor búzás, ha pedig szőrös akkor meg szerinted gusztustalan.

Akkor mit csináljon egy férfi??

Szülessen nőnek? Mert nektek buta keresztény országokban mindent lehet?

És még neked van bajod a dagadt rövidgatya fétisessel?

Igaz rád a mondás miszerint másban a szálkát, magában a gerendát nem veszi észre.

2021. júl. 1. 20:55
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan mondom, a kérdés alapján sajnálom Robi bácsit. De nem azért amiért testesebb, vagy mert rövidnadrágot hord. Hanem hogy ilyen ostoba emberek vannak, mint a kérdező, és valszeg a gyerekedbe is ezt a baromságot neveled bele... És ilyen emberekkel kell foglalkoznia.

Mi a bánat gond van a rövidnadrággal? Én 195 centi magas sportos alkat vagyok. Munkába hosszúnadrágba járok, munkakörömhöz nem passzol a rövid. De utcára felveszem a rövidnadrágot. Viszont a lábam szőrös. Mint minden férfinak... Akkor? Én is rohadjak meg a rövidgatyámmal együtt?

Ameddig Robi Bácsi nem XS-es pics@nadrágokat hord amiből kikandikál a cuccos, addig semmi baj nincs a rövidnadrággal a 35 fokban. Nem a 80-as években vagyunk, hogy egy tanár az öltöny + nyakkendőbe tanítson. Annó mikor gimnáziumba jártam 8-10 éve a férfi tanárok fele rövidnadrágban volt nyáron. Senkit nem érdekelt. Senkinek nem tűnt fel. Teljesen természetes dolog volt. Mit sem von le ez egy tanár értékéből, hogy rövid vagy hosszúnadrágot vesz fel...

Kérdező, szánalmas vagy. Egy igazi Karen...

2021. júl. 2. 08:11
 20/21 anonim ***** válasza:
#19 én a 80-as években voltam általános iskolás. már akkor hordtak a tanárok rövidnadrágot. mi meg fiúk, a falatnyi shortot, amit ma meglátva, ezzerrel buz..i.z..na mindenki, még a mai gyerekek is
2021. júl. 2. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!