115 kilós tanár bácsi miért vesz magára rövidnadrágot?
Nekem ez kb. olyan, mintha a kövér, rövidnadrág-fétises kérdező néha gyártana egy-egy ellenkérdést is magának. De mindegy is, mi az igazság, szóval:
Szerintem, ha férfiaknál valamibe bele lehet állni rövidnadrággal kapcsolatban, akkor az az, hogy ne mutogassák a SZŐRÖS lábszárukat, főleg, ha az gusztustalan mértékben az, és voltak szívesek olyan foglalkozást választani, ahol rajtuk sok száz ember szeme. A súllyal azért nincs probléma, mert egy férfi úgysem a lábára hízik, pláne nem térdtől lefelé. Ez teljesen életszerűtlen probléma. A patakban gyöngyöző homlok, a levegő után kapkodó tüdő, a ruhában is átütő, rengő, irgalmatlan nagy has, a ritkuló hajkorona, torzonborz szakállképződmény, meg a 40+ osok eleve szánalmas öltözködése hosszúnadrágban épp annyira esztétika ellenes, kár itten izélni olyanon, ami azokhoz képest a legkevesebb probléma.
Dagadt nők minek hordanak bikinit?
Dagadt pasik miért mennek ki a házból póló nélkül?
Dagadt nők miért vesznek fel testhezálló ruhát ami kiad minden hurkát?
11!
Ha egy férfi szőrtelenít akkor búzás, ha pedig szőrös akkor meg szerinted gusztustalan.
Akkor mit csináljon egy férfi??
Szülessen nőnek? Mert nektek buta keresztény országokban mindent lehet?
És még neked van bajod a dagadt rövidgatya fétisessel?
Igaz rád a mondás miszerint másban a szálkát, magában a gerendát nem veszi észre.
Komolyan mondom, a kérdés alapján sajnálom Robi bácsit. De nem azért amiért testesebb, vagy mert rövidnadrágot hord. Hanem hogy ilyen ostoba emberek vannak, mint a kérdező, és valszeg a gyerekedbe is ezt a baromságot neveled bele... És ilyen emberekkel kell foglalkoznia.
Mi a bánat gond van a rövidnadrággal? Én 195 centi magas sportos alkat vagyok. Munkába hosszúnadrágba járok, munkakörömhöz nem passzol a rövid. De utcára felveszem a rövidnadrágot. Viszont a lábam szőrös. Mint minden férfinak... Akkor? Én is rohadjak meg a rövidgatyámmal együtt?
Ameddig Robi Bácsi nem XS-es pics@nadrágokat hord amiből kikandikál a cuccos, addig semmi baj nincs a rövidnadrággal a 35 fokban. Nem a 80-as években vagyunk, hogy egy tanár az öltöny + nyakkendőbe tanítson. Annó mikor gimnáziumba jártam 8-10 éve a férfi tanárok fele rövidnadrágban volt nyáron. Senkit nem érdekelt. Senkinek nem tűnt fel. Teljesen természetes dolog volt. Mit sem von le ez egy tanár értékéből, hogy rövid vagy hosszúnadrágot vesz fel...
Kérdező, szánalmas vagy. Egy igazi Karen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!