Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is undik a pastel...

Szerintetek is undik a pastel gothok? Egyik tanáromnak megmutattuk hogy néznek ki és azt mondta rájuk hogy undik:/

Figyelt kérdés

2020. okt. 17. 16:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám. Nyilván nem mindenkinek tetszik.
2020. okt. 17. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem azok, de nem mindenkinek állnak jól a pasztell színek. :/
2020. okt. 17. 17:31
 3/5 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem nem. Mi lenne undi benne? Undi az ha valaki pl. koszos. Inkább gyerekes a sok masni meg a sok rózsaszín de lehet azt mértékkel is csinálni.
2020. okt. 17. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha látványosan tartozol egy szubkultúrához, akkor vállalnod kell, hogy van akinek tetszik a stílusod és van, akinek nem. Van, akinek jól áll a pasztel goth szerelés és van, akinek nagyon nem. Undinak nem mondanám, de nekem az egész goth kinézet kicsit sok.
2020. okt. 18. 22:31
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

A megjelenésüknél jóval “undibb” szerintem a mentalitásuk.

Ugyanis ezek a kis divatmajom csitrik egy mély gyökerekkel rendelkező szubkultúrát járatnak le azzal, hogy önkényesen magukra aggatják a “goth” jelzőt, holott semmi közük hozzá, halvány fogalmuk sincs, mi fán terem.

Persze, egy olyan goth is szeretheti a pasztell színeket, aki The Cure-t vagy The Sisters Of Mercy-t hallgat, - sőt, bármilyen más színt is, ugyanis NEM a fekete maskarától lesz valaki goth.

De az említett lánykák abban a hitben vannak, hogy ez is csak valami elvetemült “öltözködési stílus”, ugyanolyan felszínes divatos hulladékzenére vonaglanak, mint többi felszínes, divatmániás liba, a nyelvüket öltögetve, igencsak megkérdőjelezhető testtartással pózolnak az Instán kiskorúként.

Igazi, kiforrott goth jellemről szerintem 20 éves kor alatt nem nagyon lehet az ember. Addig csak egy kereső babybat, sok impulzus éri, amíg gondolkodás, életérzés terén is elér ide, sokáig csak az esztétikai jegyek tetszenek neki.

Na... de ami ebben az új “szubkultúrában” történik, annak már rég semmi köze a gothoz, ugyanis az az elvont, mély dolgokat keresi, nem a felszínességet.

2020. okt. 19. 12:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!