Lányok, mikor fogtok leszokni a szép ruha plusz tornacipő borzalomról?
Az elején leszögezném, hogy nem azzal van a probléma, hogy hordtok tornacipőt, és a hasonlóan öltözködő férfi társaimra ugyanúgy vonatkozik a kérdés, csak náluk kevésbé tapasztalom.
A bajom azzal van, hogy mikor egy szép szoknya és/vagy csinos felső van rajtatok, elrontjátok egy borzalmasan ronda, ne adja isten koszos tornacipővel. Az meg már a hab a tortán, hogy ünneplőhöz, alkalmi ruhához is ezt csináljátok.
Egy kérdésem van, miért? Rajtam mikor öltöny van, de ha csak egy elegánsabb ing is, máris elegáns bőrcipőt veszek hozzá és nem sport/tornacipőt.
Lányok, ti miért nem tudtok ilyenkor legalább valami csinos balerinát felvenni, ha magassarkút nem is akartok?
Olyan lehangoló ez. A csinos, elegáns kinézeteteket egy pillanat alatt tönkrevágjátok.
25/F
31.
Viszont nyomás alatt már kitolódik ez a forráspont, tehát nem 100 fok.
Ezt másra is értem..
Mert divat. Az emberek ízlését meg a divat formálja, és nem fordítva :)
Emlékszem, régen a trapéz gatya volt a divat. Imádtam, minél bővebb volt a szára, annál jobb volt. Mikor bejött az első répanaci, azt hittem lehányom.
Most a trapézzal vagyok ugyanígy :D
Vagy pl. régen minél vékonyabb volt a szemöldök, annál szexibb volt. Most körberöhögöd azt, aki csíkszemöldököt hord. És lehetne még ezer példát hozni.
Most épp ez a divat, úgyhogy a többség alkalmazkodik és követi.
Egyébként nekem sem tetszik, pedig én nő vagyok. Nem vennék fel elegáns szoknyát sportcipővel, mert szerintem idétlen.
Engem aztán nem érdekel, ki mit szól, nekem tetszik, pont.
Nyilván alkalomra nem veszem fel, meg nagyon elegáns cucchoz sem, de egy sportos vonalú szoknyához meg valami egyszerű felsőhöz simán.
Kényelmes, nem gyullad bele a lábam, és órákat tudok benne sétálni, ellenben egy szandállal vagy balerinával.
Kedves utolsó!
Természetesen ezzel nincs semmi gond, hogy a munkahelyeden váltod át csinos cipőre. :)
És azt mégis honnan tudod, hogy az általad elítélt, lefikázott lányok nem ezt teszik?
Már középiskolában is volt pár osztálytársnőm, aki váltócipőzött, ünnepségeken meg majdnem mindenki. Tudod, nem mindenki a belvárosban lakik, ahol kis távok és többnyire normális járda van. Csomóan járnak pl biciklivel is külvárosban, vidéken, ahhoz sem praktikus semennyire sem egy alkalmi lábbeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!