Lányok, mikor fogtok leszokni a szép ruha plusz tornacipő borzalomról?
Az elején leszögezném, hogy nem azzal van a probléma, hogy hordtok tornacipőt, és a hasonlóan öltözködő férfi társaimra ugyanúgy vonatkozik a kérdés, csak náluk kevésbé tapasztalom.
A bajom azzal van, hogy mikor egy szép szoknya és/vagy csinos felső van rajtatok, elrontjátok egy borzalmasan ronda, ne adja isten koszos tornacipővel. Az meg már a hab a tortán, hogy ünneplőhöz, alkalmi ruhához is ezt csináljátok.
Egy kérdésem van, miért? Rajtam mikor öltöny van, de ha csak egy elegánsabb ing is, máris elegáns bőrcipőt veszek hozzá és nem sport/tornacipőt.
Lányok, ti miért nem tudtok ilyenkor legalább valami csinos balerinát felvenni, ha magassarkút nem is akartok?
Olyan lehangoló ez. A csinos, elegáns kinézeteteket egy pillanat alatt tönkrevágjátok.
25/F
Nem tudom mi a gondod vele de ha neked például ez nem tetszik
Akkor elég érdekes egy "férfi" vagy
Végre!
Teljesen igazad van kérdező!
Nem csak nekem tünt fel ez a röhejes, vicces és fura viselet.
Rettentő nagy ellentétje egymásnak a két viselet, de mivel nőkről van szó én már ki sem akadok ezen.
Anno rövidszoknyás egyberuhával együtt hordtak bakancsot.
Istenverte egy népség az egyszer biztos.
Mondjuk én már negyven felett pont leszharom őket, de megmosolyogni még jók..
Szerintem ott kezdődik a dolog, hogy attól, hogy valaki szoknyát / ruhát vesz fel, az még nem feltétlenül jelent egy csinos, elegáns összeállítást. A ruha vagy szoknya nem egyenlő az öltönnyel…. Van csomó egyszerű, hétköznapi ruha és szoknya, amihez teljesen jó egy sportcipő is. Sőt, akár picit csinosabb darabokon is lehet így lágyítani, hogy ne legyen túl elegáns, hivatalos, romantikus. Ez hasonló mint férfiaknál az ing és farmer kombó, valami sima utcai cipővel.
A másik pedig az, hogy ennek nyilván van kényelmi funkciója is. Hacsak nem két utcát sétálsz vagy csak amíg beülsz - kiszállsz a kocsiból, akkor inkább olyan cipőt veszel fel, ami kényelmes. Én is sportcipőket, félcipőket hordok az átlag napokon. Én a szandált nem szeretem, mert abban csúszkál és tiszta retek lesz a lábam, illetve a kényelmesebb fajta szandálok (ami normálisan tartja a lábat, vastagabb a talpa, de mégis lapos) sem kimondottan csinosak. A balerinát szerintem hagyjuk is, a legtöbb nem tart rendesen, leffeg az ember lábán és vékony a talpuk. A magas sarkút gondolom nem kell magyaráznom.
Én majd akkor szokok le róla, ha:
- önmagam helyett másoknak akarok tetszeni
- lesz aszfaltos út mindenhol a településemen
- a nagyvárosban takarítva lesznek az utcák, nem lesznek tele ürülékkel és szeméttel, hogy ne legyen undorító nyitott cipőben létezni
- gyártanak kényelmes elegáns cipőket elérhető áron a méretemben
- nem kell kilométereket sétálnom egy átlagos hétköznapon
Kb. ennyi, ha ez mind teljesülne akkor elgondolkoznék rajta hogy nem hordom tovább az említett összeállítást.
“Van csomó egyszerű, hétköznapi ruha és szoknya, amihez teljesen jó egy sportcipő is.”
Ez így is van kedves-nedves 15-ös, csak akikről szó van azok nem az általad felsorolt darabokhoz veszik fel a sportcipőt.
Ez így van, kérdező!
Kíváncsiam várom a magyarázatot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!