Mi a véleményetek az alábbi cipőkről, nagyon merész? Milyen ruhákkal tudnám felvenni?
Ilyesmi cipőket nézegetek, leginkább ezek a pirosak tetszettek meg, bár egyrészt jó lenne olcsóbban találni valami ilyesmit, másrészt pedig nem tudom mennyire csicsás ez a piros. Nekem tetszik, szerintem mutatós, de nem feltűnősködni szeretnék vele. Illetve nem tudom, olvastam olyanokat, hogy ezeket csak ilyen nagyon passzos nadrággal lehet felvenni, és lehetőleg tűrjük fel a gatyát. Hát elég szűk farmerokat hordok magam is, de azért nem azokat a teljesen tapadósokat, feltűrni meg sosem szoktam. Vagy nem muszáj szerintetek ennyire ragaszkodni ehhez, csak szimplán vegyem meg a cipőt, és öltözzek mellé úgy, ahogy akarok? Egyébként magáról a New Balance márkáról mi a véleményetek? Nem volt még ilyen cuccom sosem, meg nem is keltette fel az érdeklődésem, de az utóbbi időben megtetszett. Egyébként 22 éves pasi vagyok, ha ez számít.
Nem merész, viszont szerintem ronda.
Viszont úgy öltözöl mellé, ahogy akarsz.
"Pasikent csak akkor hordj szuk farmert, ha meleg vagy."
Az ilyen szöveg 10 éve is kellemetlen volt...
„ Ugyanugy kellemetlen nezni az ellanyosodo fiukat, mint 10 eve...“
Az előbb még melegekről beszéltél. Most pedig lányos férfiakról. Nem tudlak követni.
"Az előbb még melegekről beszéltél. Most pedig lányos férfiakról. Nem tudlak követni."
Hat feltehetoen azert lanyosodnak, mert melegek. A lanyosodas a lathato tunet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!