Ilyesmi cipőket nézegetek, leginkább ezek a pirosak tetszettek meg, bár egyrészt jó lenne olcsóbban találni valami ilyesmit, másrészt pedig nem tudom mennyire csicsás ez a piros. Nekem tetszik, szerintem mutatós, de nem feltűnősködni szeretnék vele. Illetve nem tudom, olvastam olyanokat, hogy ezeket csak ilyen nagyon passzos nadrággal lehet felvenni, és lehetőleg tűrjük fel a gatyát. Hát elég szűk farmerokat hordok magam is, de azért nem azokat a teljesen tapadósokat, feltűrni meg sosem szoktam. Vagy nem muszáj szerintetek ennyire ragaszkodni ehhez, csak szimplán vegyem meg a cipőt, és öltözzek mellé úgy, ahogy akarok? Egyébként magáról a New Balance márkáról mi a véleményetek? Nem volt még ilyen cuccom sosem, meg nem is keltette fel az érdeklődésem, de az utóbbi időben megtetszett. Egyébként 22 éves pasi vagyok, ha ez számít.
A feminin jellemzők és a homoszexualitás között nincs kizárólagos korreláció.
2021. júl. 1. 10:54
12/19 anonim válasza:
Nagyon eros korrelacio van. Nyilvan nem egyenlo minden esetben.
2021. júl. 1. 11:24
13/19 anonim válasza:
lehetne hogy egy szimpla piros cipő esetén ne a homoszexualitást tagláljátok? egy piros cipőtől senki nem lesz meleg.
2021. júl. 1. 11:27
14/19 anonim válasza:
"egy piros cipőtől senki nem lesz meleg."
Pont ezért álltam bele a melegezőbe...
2021. júl. 1. 15:28
15/19 A kérdező kommentje:
Na jó, azért örültem volna, ha nem a kérdésem alatt kezditek el boncolgatni a meleg témát. :D Szerintem egyáltalán nem lesz valaki homoszexuális azért, mert felvesz egy piros cipőt vagy egy szűk farmert. Hozzáteszem, én magam sem pártolom a teljesen szűk gatyákat, és feltűrni sem szoktam sosem a nadrágok szárát. Azt én túlzásnak és csajosnak találom, de nem lesz valaki akkor sem meleg, ha így hordja. Szeretem a szűk farmerokat, mert szerintem szimplán jobban néznek ki, mint ha csúnyán eláll a száruk és bő. Ennyi. Eleve a legtöbb nadrág már ilyen manapság. A cipő meg hát igen, igazából szeretném egy picit bővíteni a ruhatáramat, hogy ne csak 1 pár cipőm legyen, hanem legyen 1-2 váltó is. Szóval végülis nem ez az egy pár csukám lenne, de azért nem is kéthavonta venném fel. Nekem amúgy nem is az a bajom vele, hogy esetleg b..zis, hanem, hogy most mindenféle rasszizmus nélkül, de a kisebbségnek egy bizonyos rétege szokott gyakran ilyen feltűnő cuccokat hordani. Én nem vagyok ilyen villogós fazon, de ez a cipő megtetszett és megvenném szívesen.
2021. júl. 1. 21:53
16/19 anonim válasza:
Persze, hogy nem leszel egybol meleg szuk nacival, csak annak fogsz tunni.
2021. júl. 2. 06:05
17/19 anonim válasza:
#15 kérdező, semmi feltűnő nincs benne. nekem pl. van ilyen piros cípőm, bár már kezd szétmenni (nem mai darab, pedig szívesen vennék ehlyette egy újat)
és az sem baj, ha nem csak egy cipőd van, az hogy egy cipő sokáig kitartson, ahhoz váltogatni kell, szóval abban sincs semmi ha van több párad.
2021. júl. 2. 11:49
18/19 A kérdező kommentje:
Igen, az lenne a normális ha lenne legalább 3 pár cipőm száraz, jó idő esetére. Már úgy értve mondom, hogy én télen bakancsot hordok, így a jó idő beálltától a hidegebb őszi napokig ideális lenne 3 pár szerintem. Most egy fekete Adidast hordok, fehér csíkokkal. Azért vettem ezt, mert ez mindenhez jó. Az a bajom vele, hogy nyáron kicsit meleg. Jó lenne mondjuk egy ilyen piros New Balance, és mondjuk egy fehér, vékonyabb tornacipő. Converse vagy valami. Csak az a gáz, hogy irtó drágák. Legalábbis az én pénztárcámnak. Most ha venni akarnék 2 másik cipőt, lenne kb. 40 ezer ft. És akkor más ruhaneműkről nem is beszéltem...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!