Lányok, nők, ti a nagy nyári melegben szerettek oversized póló + rövidnadrág kombót hordani az utcán?
Figyelt kérdés
Sok hasonló öltözködésű nőt látok mostanság az utcákon és kíváncsi vagyok, hogy itt is akadnak -e olyanok, akiknek hasonló a stílusuk.
Ha a korotokat is odaírjátok a válasz végére, megköszönöm :)
2021. jún. 30. 12:22
11/27 anonim válasza:
Nem, mert nagyon melegít. Kb belefulok a sok anyagba
12/27 anonim válasza:
Nem. Nem szeretem az oversizet semmiben, nem áll jól, és nem is tetszik.
13/27 anonim válasza:
Most is ebben a kombóban vagyok:D de én is csak hűvösebb időben hordom, ha nagyon meleg van akkor valami rövid, lenge anyagot viselek.
16/27 anonim válasza:
Van amikor igen. Minden a hangulatomtól függ de álltalában a praktikumot részesítem előnyben ezért szoktam ilyen felsőket is hordni nyáron vagy mondjuk tavaly nyáron ezért vágattam le a hajamat is
18/27 anonim válasza:
Én nem érzem komfortosan magam a rövid és/vagy tapadós pólókban, úgyhogy kb mindig ilyet hordok, nyáron rövidnadrággal párosítva
20/27 anonim válasza:
Én csak ruhát, szoknyát hordok.
23/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!