Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van valamilyen különleges,...

Van valamilyen különleges, nem hétköznapi ruhád, amit néha horgász, és amiért megnéznek az emberek?

Figyelt kérdés
Fiúk is írhatnak. Link is jöhet.

jan. 2. 21:39
 1/8 anonim válasza:
93%
Nem szoktak horgászni a ruháim.
jan. 2. 21:42
 2/8 A kérdező kommentje:
Upsz! Átjavította a telefon. HORDASZ akart lenni.
jan. 2. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Van egy rikító rózsaszínű sztreccs nadrágom, pont olyan, mint a többi a színét leszámítva, de csak egyszer vettem fel, mert mindenki leoltott milyen k🫢rvás.
jan. 2. 22:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Az a típus vagyok, aki kellemetlenül érzi magát, ha nézik.
jan. 2. 22:09
 5/8 Metionin ***** válasza:
82%
Van több kicsit szokatlanabb ruhám, néha megnéznek de szerintem csak azért hat különlegesnek, mert a mostani divat nagyon más. Fűzős övek, hosszú szoknya, harangujjú felsők, ezeket szeretem. Eseményekre rendes fűzőt is felveszek. Ha bekerülök egy új helyre pl. munkahely, kb. 3 napig érdekes nekik, aztán megszokják.
tegnapelőtt 12:39
 6/8 anonim ***** válasza:

Nincs. Kivéve a munkaruhám (fehér köpeny). Abban meg szoktak nézni, mert szokatlan az embereknek.

Egyébként szeretem a színes farmerokat, a szokásos kéken, szürkén, feketén kívül élénk színekben is hordom. De pont rikító rózsaszín, amit valaki írt, az nincs.

tegnapelőtt 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek egyberuhát, szoknyát viselni oda is, ahová senki. Meg szeretem a kalapokat, fejdíszeket.

Amúgy sokan még garbóban is megbámulnak, mert nagy a mellem. Erről igazán nem tehetek. De szándékosan mutogatni magamat, meg “ledérkedni” pont ezért nem szoktam.

tegnapelőtt 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Ferfi vagyok, Csak az van.

5 veszko csizmám van, ebből van burgundi/fehér mintás, strucc bőr és piton is.

[link]

Van vagy 10 kabátom, bokáig érő fekete ballontól a lucky strike motorosig.

[link]

Van ovcsatt gyűjteményem, beleértve olyat amiben öngyújtó vagy kés van.

[link]

Imádom a Safari zakókat amióta kinnt dolgoztam, van belőle egy halom.

[link]

Szerintem egyedien öltözködni szórakoztató. Legalábbis nekem. Plusz idegesíti a büdös bezápult komcsi magyar átlagot, aki 30e fölött életében nem költött egy ruhadarabra 😂

tegnap 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!