Van valamilyen különleges, nem hétköznapi ruhád, amit néha horgász, és amiért megnéznek az emberek?
Nincs. Kivéve a munkaruhám (fehér köpeny). Abban meg szoktak nézni, mert szokatlan az embereknek.
Egyébként szeretem a színes farmerokat, a szokásos kéken, szürkén, feketén kívül élénk színekben is hordom. De pont rikító rózsaszín, amit valaki írt, az nincs.
Szeretek egyberuhát, szoknyát viselni oda is, ahová senki. Meg szeretem a kalapokat, fejdíszeket.
Amúgy sokan még garbóban is megbámulnak, mert nagy a mellem. Erről igazán nem tehetek. De szándékosan mutogatni magamat, meg “ledérkedni” pont ezért nem szoktam.
Ferfi vagyok, Csak az van.
5 veszko csizmám van, ebből van burgundi/fehér mintás, strucc bőr és piton is.
Van vagy 10 kabátom, bokáig érő fekete ballontól a lucky strike motorosig.
Van ovcsatt gyűjteményem, beleértve olyat amiben öngyújtó vagy kés van.
Imádom a Safari zakókat amióta kinnt dolgoztam, van belőle egy halom.
Szerintem egyedien öltözködni szórakoztató. Legalábbis nekem. Plusz idegesíti a büdös bezápult komcsi magyar átlagot, aki 30e fölött életében nem költött egy ruhadarabra 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!