Lányok, nők, ti a nagy nyári melegben szerettek oversized póló + rövidnadrág kombót hordani az utcán?
Figyelt kérdés
Sok hasonló öltözködésű nőt látok mostanság az utcákon és kíváncsi vagyok, hogy itt is akadnak -e olyanok, akiknek hasonló a stílusuk.
Ha a korotokat is odaírjátok a válasz végére, megköszönöm :)
2021. jún. 30. 12:22
1/27 anonim válasza:
Nekem ezek az oversize típusú felsők nem állnak jól, én a szűk felsőket szeretem.
3/27 Metionin válasza:
Inkább ha pár fokkal kevésbé van meleg. Kánikulában inkább rövidebb pólót hordok. De van olyan oversized pólóm, ami átlátszó és az alá felveszek egy sportmelltartót, az úgy oké.
4/27 anonim válasza:
Nem, ilyesmit max otthon hordok.
5/27 anonim válasza:
Én szoktam mert kényelmes és szellős
6/27 anonim válasza:
Kutyázáshoz oversized felső+vékony leggings nekem nagyon komfortos. Takarja a seggem a felső, és szellős is. Rövidnadrágot szégyellek hordani, mert hülye vagyok.
35/N
7/27 anonim válasza:
Rövidnadrágot nem merek felvenni, de az oversized pólókat imádom és azt hordok is jó sokat.
8/27 anonim válasza:
Nem, nekem azok nem állnak jól.
A tapadós dolgokat sem szeretem, inkább megmaradok a kettő között, ami kényelmes, S-M méretű.
9/27 anonim válasza:
Nekem ez pont nem áll jól. Inkább oversized rövidgatyákat hordok szűk, rövid felsővel. :)
10/27 anonim válasza:
Oversized polót igen, mert nem kell alá melltartó. 16L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!