Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha a férfiak térdig érő...

Ha a férfiak térdig érő “rövidgatyát” hordanak még 30 fok felett is, akkor a nők miért nem képesek erre?

Figyelt kérdés
Nem mindenki kíváncsi a seggük aljára teszem azt a postán vagy némelyik kormányablakban.
2021. jún. 12. 12:30
1 2
 11/20 Metionin ***** válasza:
87%
Képesek. Nézz körül, rengeteg nő szégyelli a testét és nem rakja ki a lábait akkor sem ha megsül. Szerintem ez legalább annyira gáz mint feneket villantani. Mi lenne ha mindenki azt venne fel amiben jól érzi magát? Mi lenne ha nem bámulnánk egymás ruháját és akkor nem kellene szégyellnie a testét senkinek?
2021. jún. 12. 15:51
 12/20 A kérdező kommentje:

Számtalan olyan választ kaptam, hogy mi közöm hozzá.

Kíváncsi lennék ha majd ezek a nagytudású önérzetes kommentelők elvégzik az egyetemet és elhelyezkednek olyan munkahelyen ahol előírás az egyenruha, akkor ott is ekkora nagy vehemenciával bökik oda hogy mi közöd hozzá hogy ki mit vesz fel munkába..!?

Nem a ruházkodástól fog jobban menni a cég, igaz?

2021. jún. 12. 16:56
 13/20 anonim válasza:
89%
Nem munkahelyi megjelenésről volt szó rinyapicsa
2021. jún. 12. 17:00
 14/20 A kérdező kommentje:
Valóban, de azért erre a helyzetmegoldásra már kíváncsi lennék.
2021. jún. 12. 17:06
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Az egyenruhának/munkaruhának többnyire van valami funkciója. Sportban a csapatot jelöli, irodákban és ilyen jellegű helyeken többnyire csak jobb benyomást kelt az ügyfelekben, de ugye ez nyilván fontos az üzlet miatt, fizikai munkánál meg munkavédelem, laborokban, orvosoknál a fehérnek is van haszna, pl hamarabb észre lehet venni egy csomó dolgot, ha rákerül mondjuk az orvosra véletlen és nem kéne ott lennie. Ezeknek van funkciója. Annak, hogy most látod valakinek az utcán a segge alját, vagy sem, annak semmi hasznos funkciója nincs, ami bárkit is tényleg nagyon érintene.
2021. jún. 12. 19:16
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
hogy jon ide a munkahelyi dress code, te gyoker? siman lehet, hogy valaki 9-5ig kiskosztumben feszit, este meg elmegy seggvillantos naciban bulizni. kozod tovabbra sincs hozza.
2021. jún. 13. 00:15
 17/20 anonim ***** válasza:
93%

Közöd? Semmi, szerintem meg a térdig érő áll totál bénán.

Nem kell az ember sggének kinn lennie, ám a kettő között is létezik naci ;)

2021. jún. 13. 14:54
 18/20 anonim ***** válasza:
19%

15.

Egy irodában miért kéne egyenruhában dolgozni ha nincs ügyfelezés?

Fuss ennek neki mégegyszer.

16.

Te kézzel készített cserépedény! Anyád nem tanított meg a jó modorra?

Vagy épp a főiskola ahová csak presztizsből jársz..

2021. jún. 13. 15:13
 19/20 anonim ***** válasza:
17%

17!

Kissé elcsépelt ez a “közöd?” Találj ki mást.

Ha férfiak öltözetét kell ekézni akkor gondolom karöltve ekéztek a többi “közöd?”- össel.

Mellesleg te nem tudom hol élsz, de itt magyarországon csak a két véglet létezik, ami a férfiakat illeti, náluk ez már egyenruhává avanzsált, a térdgatya.

2021. jún. 13. 15:25
 20/20 anonim válasza:
94%
#15: Én irodában dolgozom és nem vehetek fel munkában rövidnadrágot, holott semmilyen funkciója nincs, ügyfelekkel sem találkozom. Ennek így azonkívül, hogy nem érzem jól magam, nem sok értelmét látom.
2021. jún. 18. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!