Ha holnap esős, viharos idő lesz, de közben 30 fok, akkor mennétek suliba rövid nadrágban? 16/l
Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 21:05
2/12 anonim válasza:
esernyo 2015-ben??ciki. foleg fiataloknal.
amugy menjel, a fiuk is jobban jarnak :)
4/12 opened paradise válasza:
Persze,amúgyis szeretem az esőt és március után ritka,hogy ne rövid gatyában legyek.
5/12 anonim válasza:
kedves 3. valaszolo: ahogy sejtem 30 folott vagy mar, ha meg nem hallottal az esernyo cikisegerol a mai fiatalsag koreben:D allj ki egy gimi ele esoben, es egy kezeden meg fogod tudni szamolni hanyan fognak esernyovel a kezukben erkezni. inkabb megaznak, csak esernyot ne kelljen fogniuk :D es ezzel en is igy vagyok. ;)
6/12 anonim válasza:
Én nem vagyok idős, csupán 19 éves, mégsem hallottam, tapasztaltam még azt, hogy "ciki" az esernyő. Bár ez nem az én problémám, akinek úgy tetszik, ázzon csak bőrig és legyen beteg...
7/12 anonim válasza:
:DDD
23 vagyok...
3. Voltam. Hát értem Én hogy egyre fogyatékosabbak lesznek a "fiatalok", de hogy ennyire...
8/12 anonim válasza:
18 vagyok, és szerintem sem ciki az esernyő! :D Mégsem hordok magamnál, mert nem szeretem. Ha esős nap várható, akkor kapucnis pulcsiban, kabátban megyek suliba. Nyilván ha épp városnézésre indulnék, vinnék esernyőt. ( Mondjuk előfordult már, hogy nem vittem...)
9/12 anonim válasza:
idióta tiniknek minden ciki.
19-20 fölött normális embernek nem ciki az esernyő.
10/12 anonim válasza:
18 vagyok O.o nem értem mi ciki egy esernyőben?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!