Bratilla kérdése:
Ilyenkor még hosszú vagy rövid nadrágban mentek el iskolába, munkahelyre?
Figyelt kérdés
Reggel még hideg van, de napközben már meleg. Ti hogyan mentek?2013. ápr. 28. 21:46
2/8 anonim válasza:
Rövidbenn, vagy vékony hosszúban. De csinálhatod úgy is, hogy pl.: hosszúban mész és átveszed.:)
3/8 anonim válasza:
holnap rövidnaciba megyek meg fekete csötopba
4/8 anonim válasza:
Szoknyában leginkább. Veszek fel harisnyát, napközben le lehet venni ha nagyon meleg lenne.
5/8 anonim válasza:
Hosszú nadrág van ma rajtam. Meleg lesz, de meglátogatjuk a suliban a börtönvarrodát, oda meg nem engednek be szoknyában.
6/8 anonim válasza:
Mini farmerszoknyába jöttem, reggelre alávettem egy térd alá érő cicanacit. De ezt le szoktam itt bent venni, uh. már csak simán szoknyába megyek haza.
7/8 anonim válasza:
Rövidgatya, azt a kis időt kibírom inkább reggel, és fölül jobban felöltözök, minthogy egész nap megsüljek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!