Ha holnap esős, viharos idő lesz, de közben 30 fok, akkor mennétek suliba rövid nadrágban? 16/l
Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 21:05
11/12 anonim válasza:
Felveheted a rövidnadrágot, de vigyél valamilyen esernyőt vagy pedig esőkabátot.
Egyébként ez tényleg hihetetlen, azok szerintem is teljesen meghibbantak, akiknek az esernyő ciki! Nyilván kényelmetlen tartani, de hát ez nem kívánságműsor, az emberek nem szórakozásból nyitják ki!
Mi lelte ezeket a mai tizenéveseket, akik ilyen nézetet vallanak? Ők inkább áznának szét az esőben?
12/12 anonim válasza:
ööh.....14 vagyok és most hallottam róla először hogy az esernyő ciki lenne....inkább elázni és vizesen beülni órára a ciki :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!