30 fokban minek a nejlonhari?
Figyelt kérdés
Látok pár szerencsétlent a városban ebben a haszontalan műanyagban, én már nem tudok mit levenni magamról, ezek meg ebben az egészségtelen mű szharban izzadnak.2021. jún. 12. 09:52
11/15 anonim 

válasza:

Van aki azért hordja, mert nagyon fehér a bőre, és nem szereti.
12/15 anonim 

válasza:

Vagy mert csak jobban érzi magát nylonharisnyában.
Sok embert látok nyáron, aki tőlem 100x melegebb ruhákban van felöltözve. Van aki full feketébe jár, bakancsba, vastag nadrágokba.
13/15 A kérdező kommentje:
9!
Kissé fura az a mondatod, hogy olcsó kínai MŰSZÁLAS zokni.
A nejlonhari vajon mi ha nem műszál??
Amúgy meg éreztem én már nem egy nőnek ilyan lábszagát , hogy azt hittem odahányok.
A kérdésre , hogy ez engem miért zavar, annyi a válasz hogy logikátlan!
30 fokban műszálas zoknit , harisnyát csak a hülye vesz fel zárt cipőbe.
De tudom, mindent meg lehet magyarázni.
Viszont attól még megdöbbentő a látvány.
2021. jún. 14. 12:08
14/15 anonim 

válasza:

Sok megdöbbentő dolog van, azért kár vele foglalkozni. Lábszag független milyen zoknit, harisnyát húzól, zárt cipőben lesz ígyis, úgyis. Akit ez zavar ilyenkor az nyitott lábbelikbe jár.
15/15 A kérdező kommentje:
14!
Csak mert előtted említésbe került, hogy a férfiak igénytelenek és ebből kifolyólag büdösebbek is.
Hát, ez a nőkre is igaz.
2021. jún. 15. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!