Meleg időben szoknya alá illik venni nejlonharisnyát, ha orvoshoz megyünk?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy hivatalom eseményeken kötelező, de mondjuk orvoshoz menve is?2021. máj. 11. 09:54
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem fontos, pláne most nincs is hideg, az orvost meg nagyon nem érdekli a harisnya.
2/5 Metionin válasza:
Nem fontos, én sose veszek ha épp nagy melegben kell orvoshoz mennem (pl. üzemorvoshoz mindig nyáron kell).
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem kötelező, de nem is illetlen, az alapján dönts, hogyan érzed magad jobban.
4/5 anonim válasza:
Ha az a cél, hogy büdös legyél a vizsgálatra akkor mindenképpen. A nejlon harisnya egy baromság, orvosként legalábbis ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!