Miért különös az, hogy ilyenkor télen is szinte minden nap miniszoknyát hordok vékony, testszínű nejlonharisnyával?
Egyszerűen imádom ezt a nőies stílust, szeretek mindig elegáns lenni. De volt már rá példa, hogy más lányok leqrváztak az utcán. Ez pedig nagyon rosszul esett. :(
Pedig rendes, ízléses szoknyákat hordok, nincs kint belőlük a fenekem (combközépig érnek kb.). A szoknya alá általában egy 10 denes nejlonharisnyát húzok, hozzá körömcipő. Felülre meg blúz + blézer + szövetkabát.
Ez tényleg qurvás lenne? :(
Nem ku...rvás, nem tudom, miért ku...rváztak le.
Én azért lepődnék meg, hogy nem fagysz meg :)
Én is általában szoknyában járok, de vastag 100 denes harisnyával.
Egyszerű:télen nem szokás így öltözni.A nélkül is lehetsz nőies hogy minibe bújsz,a vékony harisnya és a körömcipő pedig végképp nem télies,ilyeneket nagyjából csak a prostikon lehet látni télen.
Gondolom ebből indulnak ki:
Engem is megszóltak múltkor kb ilyenért... akkor vicces hogy a fizikatanárom pont úgy mondta hogy az hogy kint egyre hidegebb an, tökéletesen látszik a szoknyahosszomon, milyen érdekes hőtágulási jelenség... XD
Amúgy én is szeretek télen szoknyákat hordani, de mindig extra vastag harisnya van rajtam... Én is imádom a nőies, elegánsabb stílust, nagoyn nehéz nekem sportos ruhába öltözni... Nadrágokat sem szeretek nagoyn hordani...
Valószínű hogy azért szólnak meg ilyenkor mert a vékony harisnyából, a rvid szoknyából és a körömcipőből tényleg arra következtetnek hogy k.rvás az egész öltözéked, mert nem látják hogy blúz és blézer van rajtad a szövetkabát miatt.
Azt javaslom hogy vegyél fel vastagabbb harisnyát és magas szárú csizmát (vannak nagoyn elegánsok is) aztán ha szeretnéd amikor odaérsz átveszed...
Nem azzal van a baj, hogy szeretsz elegánsan öltözni, meg szoknyát hordani. Én is azt hordok elég gyakran, csak 100 denes harisnyával és magassarkú csizmával. Azzal van a baj, hogy látszik, hogy ez nem "téli" időjáráshoz való outfit (jó, most ezt a telet leszámítva, mert most valóban nincs olyan hideg), hanem inkább tavaszi.
Főleg az a vicces, mikor látom, hogy némely lány sima 10 denes harisnyát vesz fel a havazásban, a combjuk meg kipirul :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!