A nejlonharisnyát mikor tiltják be?
Figyelt kérdés
Biztos hallottatok róla,hogy egyszer használatos műanyag dolgokat betiltják, itt sokan írják, hogy csupán egy használat után megy a kukába.
8,10,15 denesek főleg. Vagy ha már háromszor felveszed akkor nyert ügye van?
Vagy ez megint egy barom ember ötlete aki hasznot húz ebből...
2021. jún. 6. 09:33
1/6 anonim válasza:
Látszik nagyon irritál a nylonharisnya, más kérdés alá is odafröcsögsz.
Számos dolog készül nylonból, nem lehet csak úgy betíltani. Aki tud bánni vele az sokszor is fel tudja venni.
Te mennyi nylonacskót, poharat stb használsz?
És pamut ruhákat, zoknit? Mert abban is van nylon!
2/6 anonim válasza:
Megint elfelejtetted bevenni a Xanaxot. :(
3/6 anonim válasza:
A harisnya nem egyszer használatosha vigyázol rá sokáig birja.Ez inkább a fülpiszka meg az ilyesmire van amit használat után tényleg kidobnak.
4/6 anonim válasza:
Én simán viselem 6-8-10x is a harisnyát, természetesen újramosott, tiszta állapotban.
Minek dobjam ki, amíg épek a szálai, meg boholytalan?
5/6 anonim válasza:
#4 így van, én pasiként is tudok rá vigyázni, akkor meg nem ezen fog múlni a Föld megmentése.
6/6 anonim válasza:
Én bízom benne hogy minél elöbb mert a műanyag szopószálat is lehet többszőr használni ha kimosod meg a nejlonszatyrot is lehet többszőr használni, de mint tudjuk ez az egész buta ötletek mögött mem a logika áll hanem valaki meggazdagodása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!