30 fokban minek a nejlonhari?
Akkor kár vele foglalkozni.
2021. jún. 12. 10:36
Azért, mert elegáns. Ja, meg én téged nem piszkálnálak meg, inkább ezeket a csajokat szedném fel.
2021. jún. 12. 11:56
3/15 A kérdező kommentje:
Azért foglalkozok vele mert olyan mintha nagykabátba lennék nyáron.
Kissé szembetűnő a hülyeség.
2.
A lábszag majd csípi a szemedet.
Szerintem neked durvább lábszagod van, vagy az átlag hapsiknak. Mások meg be vannak öltözve, van aki kabátban jár.
2021. jún. 12. 13:23
Jó az a lábszag, persze nem a talpszag, hanem a térdszag. A meleg ellen meg vigyél magaddal legyezőt, napernyőt.
2021. jún. 12. 14:03
Van akinek a munkahelyén kötelező. Van aki szégyelli a pucér lábát mert eres vagy sebes vagy csak simán nem szőrtelenített. Vagy csak szereti a harisnyát. De én is pl. átmegyek balettra úgy hogy már otthon felöltözök és akkor 35 fokban is harisnyában megyek az utcán mert oda az kell. Sosem tudhatod kin miért van harisnya :D
2021. jún. 12. 15:58
# Így van, sok oka van, igaz harisnyakedvelő pasikat nem látsz abban, ha csupán szereti is a harisnyát, én mondjuk kivétel vagyok :)
2021. jún. 12. 16:30
8/15 A kérdező kommentje:
4.
De jól informált vagy rólam.
Csak hogy én nem veszek fel műszálas szharokat 30 fokban.
6.
Ezek az indokok csak a nőkre vonatkoznak? Mert férfiakra is igazak.
De valahogy mégsem ezt a megoldást választják.
Kérdező, mindenki tudja, hogy a férfiaknak általában van lábszaguk, jobban mint a nőknek, egyrészt mert sok igénytelen van, másrészt ez valahol természetes. Szóval, meg ha megnézed, a férfiak jelentős része olcsó kínai zoknit hord, ami félig műszálas. Ha meg egy cipőt hord folyton, egész nap, biztos van lábszag.
Én szoktam nylonharisnyát is hordani, de alapjában nem sűrűn van lábszagom. Mondjuk ez cipőtől is függ, ezért olyanokat hordok, amiben nem lesz olyan.
2021. jún. 12. 17:10
Én pl alig veszem észre magamon, nem melegít semennyit. Viszont sokkal kényelmesebben érzem magam, nem sebesedik ki a combom szoknyában, munkahelyre is elegánsabb, a lábam is szebbnek tűnik benne. Én se nagyon értem, téged ez miért zavar.
2021. jún. 12. 20:51
Kapcsolódó kérdések: