Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meddig hordtok egy cipőt,...

Meddig hordtok egy cipőt, sportcipőt?

Figyelt kérdés
Úgy vagyok vele, hogy hordom amíg le nem esik a lábamról, ha már megvettem, mert pl elég nehezen találok kényelmes cipőt magamnak.

2021. jún. 3. 14:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg hordható állapotban van. Ha már megviselt, erősen megkopott a sarka vagy bármi ilyesmi, le szoktam cserélni. Azt nem szoktam megvárni, míg már szó szerint hordhatatlan lesz, mert kilyukad, szétesik.
2021. jún. 3. 15:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Amíg tönkre nem megy, pl. szét nem kopik a talpa, vagy nem válik le az orra.
2021. jún. 3. 15:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele. Akár 10 évig is hordok egy cipőt, ha tönkremegy, akkor veszek újat.
2021. jún. 3. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok vele, hogy amíg tudom, addig hordom. Egyszerűen mert nyűg újat találni. Inkább hordom szakadtan, de nem akarol több nap plázázást boltozgatást mire találok egy jót. Nem ér annyit...
2021. jún. 3. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó cipőt én se szoktam kidobni, csak azért mert megunom, de amúgy semmi baja. Szóval amíg szét nem megy, addig hordom. Ez nálam általában 2-3 év. Napi átlagban 10 km-t általában simán legyalogolok, szóval van rendesen igénybevétel.
2021. jún. 4. 14:21
 6/7 Metionin ***** válasza:
Amíg hordható, ez 2-5 évig kb. bármennyi idő lehet.
2021. jún. 4. 21:07
 7/7 anonim ***** válasza:
amig lenem szakad a lábamról, utálok vásárolni
2021. jún. 6. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!