Hány éves korig tartjátok, , gáznak" a szülővel való vásárlást?
Szóval nekem egyszerűbb pl. anyukámmal, mert ő jobban ért a ruhákhoz, anyagokhoz akár külső meglátásra is, és biztosabban érzem magam ha valaki még meg is erősíti hogy az adott ruha valóban jól áll. Tehát vele biztosabban érzem magam, mintha a haverjaimmal vásárolnék, amire még nem volt példa.
Tehát hány éves korig tartjátok ,,cikinek", míg valaki az anyjával vásárol? (főleg fiúknál)
Köszi a válaszokat, 14/F
Nincs benne semmi "gáz".Én pl csak apummal szeretek vásárolni,humoros,türelmes,és tudja mi kell nekem.Mindig ő találja meg nekem a legjobb rucikat!:PP Én imádok vele vásárolni,és még soha nem gondolkoztam el azon gáz-e. :DD
Ők a szüleid,nem valami földönkívüliek,igazán nincs mit szégyellni bennük,hiszen belőlük vagy...Ha őket szégyenled magadat is szégyenled.(Az én véleményem szerint).
XRáhelX
hello
én azért szeretek inkább vele menni mert a "barátaim" osztálytársaim sajna nem valami pénzesek..hát ezvan:S és ha bejönnek velem olyan szarul érzem magam hogy én veszem a drága cuccokat szegényem meg nézi de én szeretszolgálat és bank sem vagyok és ezért sajna nem engedhetem meg hogy vegyek neki is meg meg sem akarom ezzel sérteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!