Hány éves korig tartjátok, , gáznak" a szülővel való vásárlást?
Szóval nekem egyszerűbb pl. anyukámmal, mert ő jobban ért a ruhákhoz, anyagokhoz akár külső meglátásra is, és biztosabban érzem magam ha valaki még meg is erősíti hogy az adott ruha valóban jól áll. Tehát vele biztosabban érzem magam, mintha a haverjaimmal vásárolnék, amire még nem volt példa.
Tehát hány éves korig tartjátok ,,cikinek", míg valaki az anyjával vásárol? (főleg fiúknál)
Köszi a válaszokat, 14/F
habár én lány vagyok, szivesen shoppingolok anyukámmal :D mert nála van a pénztárca. csinálhatnám úgy is hogy előre kérek tőle mondjuk 10 ezret és a bnőimmel megyek. de ha viszont mégis anyukámmal megyek akkor sokkal többet költünk mint 10ezer, mivel észre sem veszi, hogy ebben a boltban volt 4ezer, ebben 5ezer, ebben meg 6ezer. és így sokkal több cuccot kapok :D amúgy szerintem egyáltalán nem gáz szülővel vásárolni.
fiúknál sem. engem pl nem zavarna ha a pasim az anyukájával (is) vásárolgatna.
17/L
Első: természetesen nem. Csak tett már valaki megjegyzést, hogy miért nem haverokkal megyek 14 évesen. Mondtam neki, hogy ők nem ismernek, a ruhákhoz (anyag miatt főleg) sem értenek annyira, és velük elhülyüljük inkább az egészet.
Erre azt válaszolta, hogy ha ennyire nem vagyok ,,önálló" akkor mit fogok kezdeni magammal más dolgokban, meg neki 1 ilyen fiú pl. nem kellene... Elég rosszul esett, de köszi a válaszokat. (aki ezt mondta nekem, az egy évfolyamtársam volt, 14 éves lány)
Egész véletlenül nem az öcsém vagy? Ő szokott még ilyeneken filózni! =o)
Egyébként meg nem ciki!
Én 20 éves vagyok de szeretek anyukámmal vásárolni!
Én általában vele vásárolok és nem érzem cikinek. A boltokban is elég sokat látni, hogy 15-16 évesek, de még idősebbek is elviszik az édesanyjukat.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!