21/25 anonim válasza:
Igen, mióta nincs lehetőségem varrni, nagyon rákaptam a turkálásra. Találtam már vadonatúj darabokat 50-100-200 forintért is, ennyiért még akkor is jó üzlet bármilyen ruha, ha csak a gombokat hasznosítom róla. Enyhén hibásakat is szoktam venni, mert semmiből nem áll kipótolni néhány hiányzó gombot vagy egy kisebb szakadást.
22/25 anonim válasza:
igen, amiota pesten lakom rakaptam a turizasra, elotte csak HMben vasaroltam es nagyon basic volt a stilusom. a turis ruhak egyediek, olcsok, a kornyezetnek jobbat tesz mint a fast fashion, ha kimosod akkor nincs semmi baj hogy ki volt az elozo tulaj, es szeretek azzal "dicsekedni" (ha megkerdezik), hogy az egesz outfitem csak 3000 ftba kerult (kabattal egyutt), es meg jol is nez ki.
23/25 anonim válasza:
igen, imádok turizni! van egy kedvenc turim, ahol pár száz forintért vettem pl. eredeti zenekaros pólót, hugo boss inget, meg versace pulóvert :D szerencse kell hozzá az biztos
24/25 anonim válasza:
3,4, csak azok magyarázkodnak akik magukat nyugtatják.
25/25 anonim válasza:
Szoktam, és szerintem tök szuper dolgokat lehet kifogni. Viszont néha egyszerűen nincs türelmem válogatni, mert mire találok valamit ami tetszik látom, hogy 3 számmal nagyobb. Ilyen szempontból kényelmesebb egy fast fashion üzlet. Igyekszem magam rávenni a turizásra, mert olcsóbb, és környezeti hatása is sokkal jobb.
Viszont a turikban is vannak zsír új darabok, ki lehet fogni minőségi darabokat, illetve a vannak felsőbb és alsóbb kategóriások, ruhák minőségétől függően. Tehát jó helyre kell menni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!