Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szoktál turkálós ruhát vásárolni?

Szoktál turkálós ruhát vásárolni?

Figyelt kérdés
Miért?

2021. máj. 27. 20:35
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
55 szavazat
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
16%
Isten őrizz.
2021. máj. 27. 20:37
 2/25 anonim ***** válasza:
18%

Mert mit tudod milyen beteg ember izzadta össze előtted.

Egyes voltam.

2021. máj. 27. 20:38
 3/25 anonim ***** válasza:
86%
Totál fertőtlenítve vannak - az országba se jöhetne be enélkül! Még EU-n belülről sem.
2021. máj. 27. 20:46
 4/25 anonim ***** válasza:
99%

Én nagyon sok áruházi cimkés ruhát vettem már a Hádában.

Tehát max. felpróbálta valaki....

Szerintem nem kell ezt túlhisztizni.

2021. máj. 27. 20:47
 5/25 anonim ***** válasza:
61%

Én nem szoktam, mert valamiért olyan putris a hangulat a turkálókban, és nincs pofám bemenni, még akkor se ha jó cuccokat lehet ott szerezni. Erre nem tudok rácáfolni.

Egyes-kettes, ezért kell kimosni, mielőtt hordanád. Tádá!

2021. máj. 27. 20:47
 6/25 anonim ***** válasza:
98%
Én Kilós Háda üzletekben szoktam, nagyon sok címkés ruhát találtam már fillérekért.. senki nem mondja meg, hogy használt ruhákban járok, nagyon sok pénzt meg tudok így spórolni, ráadásul tuti nem jön még egy ugyanolyan felsős emberke velem szemben az utcán, így egyedi is lehetek, amit nem engedhetnék meg magamnak, ha fast fashion üzletekből öltözködnék.. még a legputribb kínai felsők is 2-3 ezernél kezdődnek, a kilós hádában ezért kapsz akár 3-4 felsőt is :) szerintem nem szégyen turizni, és még a környezetet is védjük általa.
2021. máj. 27. 20:54
 7/25 anonim ***** válasza:
14%

Soha.

Nem kell nekem 50 használt ruha, elég a tucat új is.

2021. máj. 27. 20:59
 8/25 anonim ***** válasza:
98%

Én szoktam.

Sokat kell hozzá válogatni, de lehet találni olyan darabokat, amikre újonnan sose lenne pénzem.

A béna, nyúlott pamutpólót én sem veszem meg, szerencsére nem vagyok a pénznek ennyire szűkében.

Főleg elegáns egészruhákat szoktam venni. Egy kicsit tudok varrni, (anyukám meg nagyon 😆) szóval tudok a ruhákon kicsit módosítani hogy csinosabbak legyenek.

Nekem jobban megéri kutakodni egy kicsit, és venni egy ruhát 3000 Ftért, mint a boltban megvenni egy hasonló kaliberű ruhát 15.000+ Ftért.

2021. máj. 27. 21:08
 9/25 anonim ***** válasza:
72%
Amikor jártam turkálóban, általában a prosztóbb, igénytelenebb nők kompenzáltak azzal, hogy jaj de gáz, milyen ruhák vannak ott...akik kb. Mayo chix szerű csiricsárét huzigáltak rá az xxxxl-es testükre.
2021. máj. 27. 21:28
 10/25 anonim ***** válasza:
97%
Nem szoktam. Nincs hozzá türelmem. Mondjuk szerencsére olyan a munkám, hogy adnak munkaruhát és azok kopnak nem a rendes ruhám, így nem kell állandóan újakat venni. Évben 1-2 alkalommal veszek pár darabot.
2021. máj. 27. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!