Lányok, ti szoktatok "igényesebb" turkálókban vásárolni?
Mi a véleményetek róla, ha valaki ott vásárol?
15/l
Ma már a menő üzletekben is egyre több a kínai cucc...
A turikban nagyon jó minőségű nyugati cuccokat lehet kifogni, ráadásul ezek többnyire egyedi darabok, tehát nem fog velem szembejönni az utcán. ;)
Óóóóó, nekem szinte csak a turiból vannak ruháim! :D (Vagy én varrom őket)
A közelünkben van egy olcsó kilósturis, amikor árucsere van, akkor szoktam menni. Nagyon szuper darabjaim vannak, mindenki dícséri, meg nem mondanák, hogy turis. ;)
18/L
Mi számít igényesebbnek?
Én pl a Háda és Mitu kilós üzleteit szeretem, a darabáras nem éri meg. Illetve van egy ilyen noname-s turkáló ahol a legdrágább cucc is 350 és akkor még szoktak akciók is lenni.
Olyan márkás darabokat találok, amikből nincs is üzlet Magyarországon. Jó minőségűek, van amelyiken látszik hogy egyszer se használták és tényleg nem jön szembe velem másik 20 ugyanolyan kinézetű lány. Természetesen találok olyanokat is amik szétvannak szakadva, rengeteget hordták és vacak anyaga van, de épp azért hívják turkálónak, mert gyakran/ sokáig kell "guberálni" hogy az ember kifogja a jókat.
Sokan azt hiszik hogy csak régimódi, rossz minőségi, gagyi cuccokat lehet találni, pedig türelemmel kell hozzáállni és baromi jó ruhákat lehet kifogni.:)
Én meg is fogadtam, hogy kínaiba be nem teszem többé a lábam, New Yorkerben és H&M-be se járok már mert régebben ott vettem néhány ruhát az olcsóbb fajtákból, de mindenkinek ugyanolyanja volt és ráuntam erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!