Az Ázsia Centerben vagy inkább turkálókban (pl. Háda) vennél magadnak ruhákat és cipőt, ha csak ezekre lenne anyagilag lehetőséged?
Fú én se megyek többet a Hádába!
Kb 3-szor próbálkoztam, de soha többet. A legtöbb cucc olyan, hogy itthon a padlásról lehozhatnám anyu 70-es évek beli fölsőit, kb ugyanolyanok lennének. Meg az a sok otthonka anyagú cucc...Borzalom. Ami meg jól néz ki és jó anyagból van, kb 4000 Ft. Annyiért meg megveszem máshol.
Á. C-ben ki lehet fogni jót, de ott is meg kell nézni, mert sok a gagyi, volt már olyan fölsőm, ami úgy összegyűrődött, hogy soha többé nem tudtam simára vasalni.
Én mostanában a Tescoban veszek fölsőket, nacikat. Sokszor van 50-70 %-os akció, vettem már szuper kötött pulcsit 4500-ról 900 !!! Ft-ra leakciózva. :)
Cipőt se veszek többet a kínaiban. Ugyanannyiba kerül mint a CCC-ben, de gagyibb, olyan búcsús hatásúak, meg nincs rájuk garancia, pár hónapot bírnak ki, stb.
Fölsőket 2 hete vettem a New Yorkerben 1700-ért.
Szóval körül kell nézni, a Háda meg a kínai sokszor nem is olcsóbb, sőt.
Én a hádában szoktam.
Nem tudom mit néznek itt egyesek, és milyen kínaikban vásárolnak.
Az összes cipőm kínai, és a kis csóringer tornacipőm pedig már két éves, és még mindig olyan, mint újkorában.
A hádában pedig egyáltalán nem találtam még drága ruhákat, ahhoz képest, hogy egyedi a kínálat, és márkás ruhákról van szó.
Három h&m-es szoknyám van onnan, mindegyik 900 Ft-ért, amikor szerintem eredetileg egy ezresssel minimum drágább volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!