Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vajon sokan csinaljak ezt...

Vajon sokan csinaljak ezt hogy megveszik a ruhákat 1szer viselik és visszaviszik.?

Figyelt kérdés

2021. máj. 27. 00:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
90%
A Férjek gyöngyéből az egyik rész jutott eszembe...a csajnak egy egész ruhatára volt így és kiütései voltak a cimkéktől😂
2021. szept. 4. 18:10
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

10-es

Nyilván jobb éveken át tucatszám cserélgetni, visszavenni, adminisztrálni, mint beállítani még 3 db próbafülkét. Ja, nem is.

2021. szept. 4. 19:24
 13/14 anonim ***** válasza:
87%
Én általban elég "basic" darabokat szoktam rendelni magunknak, azokat is ilyen multipackekben, ezeknél nem találkoztam ilyennel, sőt szinte mindegyik raktárból jött, érintetlen cucc volt, nem is próbálták. De egyszer rendelni akartam egy szép kis nyári estékre való ruhát, olyat kaptam, amin látszott, hogy azt már valaki legalább egyszer hordta, nem csak felpróbálta. Alapozófoltos volt, nagyon gyűrött, parfüm- és izzadtságszagú. Visszaküldtem, és visszakértem a pénzt. Vagy egy másik alkalommal egy olyan farmert, amin cigi égette lyuk volt.... Csak azt nem értem, hogy ki az, aki ezt fogja, és simán visszaveszi a ruhás cégnél???
2021. szept. 16. 07:22
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég gáz, aki ezt csinálja. Én is elég szegény vagyok, nem tudok mindent megvenni a boltban, ami megteszik. Ezért pl turkálóban vásárolok, meg leárazásokkor+próbálok olyan dolgokat venni, amiket ki tudok használni és hosszútávon jók lesznek. Egy buli, vagy esemény miatt nem vennék külön ruhát, ha nem futja rá.
2022. jún. 4. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!