Vajon sokan csinaljak ezt hogy megveszik a ruhákat 1szer viselik és visszaviszik.?
Figyelt kérdés
2021. máj. 27. 00:20
1/14 A kérdező kommentje:
Pull and bear , Zara, Stradivarius,
2021. máj. 27. 00:21
3/14 A kérdező kommentje:
Hogy lehet ezt rabizonyitani a vevőre ?
2021. máj. 27. 01:02
4/14 anonim válasza:
Hát nem tudom. Címkével veszik csak vissza a boltban. Ki az aki úgy hord egy ruhát hogy ott van a címke a nyakában? Rohadt kényelmetlen.
5/14 anonim válasza:
Én is ismerek ilyen embert, de csak 1-2-szer csinált ilyet. Én se értem, hogy nem zavarta a címke, de azt tudom, hogy valahogy el tudta rejteni legalább...
6/14 Sunshinedoll válasza:
Egyik barátnőm csinált egy időben ilyet, nem sűrűn, 1-2-szer, mikor nem akart csak egy buli kedvéért megvenni egy új ruhát :D
7/14 anonim válasza:
Nyugi, ezt beépítik az árba. Maga a ruha egyébként is filléres tétel (30 ropis zara pulóver nincs 1500 ft) viszont a bolt bérlete, reklám, tervezés, szállítás viszi rendesen a pénzt egy cégnél. Ruhát meg ugye csak addig cserélnek, amíg van raktáron másik.
8/14 A kérdező kommentje:
van egy vevő aki eleg sokat visszajon es a baratnom masik uzletbe dolgozik oda is jar. A ruhakon nem latszik hogy hasznaltak de volt amit ha nagyon szagolgattam kerdeses. Ugye nem tudom rabizonyitani erre kellene valami 5let
2021. máj. 27. 18:55
9/14 anonim válasza:
Nem értem, az fel sem merült benned, hogy egyáltalán nem veszitek vissza?
10/14 anonim válasza:
Ha sokszor jár oda, az is lehet, hogy csak nem szereti kiállni a sort a próbafülkékhez/nincs ideje ott próbálgatni/stb. Ilyet is ismerek, megvesz pár cuccot, otthon felpróbálja 1x, aztán ami nem lesz jó, azt visszaviszi. Csomó üzletben ez teljesen bevett szokás, amit alapból reklámoznak (próbáld fel otthon, aztán hozd vissza), nem tudom, az általad említettekben konkrétan ez van-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!