Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért szólják le sokan a...

Miért szólják le sokan a SEIKO óra márkát?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 21. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Akik leszólják, esetek többségében nem, vagy csak alig értenek a horológiához, csak annyit tudnak, hogy a drága órák 1 millió forint fölött kezdődnek és egy seiko5 meg mondjuk 70 ezer. Szerintem ők sem tudják. Társadalmi elvárás, szociális normák.
2021. ápr. 21. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Gondolom nem elég drága.
2021. ápr. 22. 16:26
 3/7 anonim ***** válasza:
1%
Azért valljuk be a sima Seiko azért nagyon nem nagy eresztés. Ár-érték aránya sem jó, a minősége sem kiemelkedő. A Grand Seiko viszont szerintem egy kiemelkedően jó márka a középkategóriában.
2021. ápr. 22. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
96%
Azért azzal vitába szállnék, hogy ár-érték arányban nem jó, de ez persze a pontos darabtól is függ. 40-50 E között lehet kapni 7S26-os szerkezettel újat, hardlexszel. Ezeknek a számlapja szerintem esetek többségében szebb, mint amit várnék egy 40-50 közötti órától, lehet őket regulálni hogy alig legyen késésük/sietésük. Illetve mit kapsz ennyiért a svájci fronton újonnan? Hasonló minőség svájciban sokkal drágább, akkor azoknak még rosszabb az ár-érték arányuk?
2021. ápr. 22. 17:55
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

4

40-50? Ne vicceljünk már. Meg azért mit kapsz egy ezer éves szerkezetet konzervdobozból hajtogatott szíjat stb. Az óragyártás nem itt kezdődik. De ha neked csak ennyi fér bele, ugyanazt az órát megkapod Orientben 25 ezerért. Ráadásul úgy hogy az Orient a Seiko tulajdonában van kvázi. A Seiko szépen emeli az árat az utóbbi években csak nem raknak mögé plusz értéket. Szerintem az a céljuk, hogy az ezer euro alatti range teljesen az Orienté legyen.

2021. ápr. 22. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó, a szíj valóban elég tré, de ilyen áron ez ennyit tud. Hacsak nem kínait veszel, mert ott már 30-40 környékén is van egész jó minőségű, tömörszemes szíjjal ellátott zafíros automata. De akkor azzal nem tudsz villogni a haveroknak :) Sajnos én is látom, hogy a Seiko ára is emelkedik, úgymond feleslegesen. Ez van.
2021. ápr. 23. 00:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért egy komolyabb Seiko óra is van 150 ezer Ft. Az már egy presztízs.
2021. máj. 1. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!