Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Body-ban szoktatok aludni?

Body-ban szoktatok aludni?

Figyelt kérdés

25 éves nő vagyok, éjszakánként body-ban alszom.

(a párommal együtt élek egy ideje, így adja magát, hogy többnyire a szexibbek közül válogatok, ahogy tapasztalom, nagy örömére, mert pillanatok alatt szabad utat nyer, ha épp kanos lesz az ágyba bújva meglátva);

Én szeretem, mert télen is melegítette a derekam, nincs nagy mellem, de azt is, ami van, ha minimálisan is, de kordában tartja (nincs annyira szabadon, mint egy pólóban), de nem is nyom sehol, mint egy melltartó... így aztán kiskifliben a párom is szívesen átkarolva azt markolva alszik el, mert természetes hatás, mint mondja...

Természetesen bugyi nélkül veszem fel, így igen... hetente többet használok a higiénia miatt, tehát relatíve drága befektetés (változatosság miatt 10 igényeltetik és darabjai sem olcsók);

Kérdésem, hogy ezzel egyedül vagyok így, mert a párom nagyon nagyon megrökönyödve tapasztalta - a szó pozitív értelmében -, hogy ilyen szokásom van... 30 múlt, pár barátnőt elfogyasztott eddig és nem tapasztalt ilyet másoknál... (nekem későn lett barátom, immáron vőlegényem, így másoktól nem kaptam visszajelzést/tapasztalatot);

Vélemények ?

2021. máj. 25. 08:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van bodym, de nem aludtam abban soha.
2021. máj. 25. 08:49
 2/5 anonim ***** válasza:
96%

el nem tudnam kepzelni, hogy bodyban aludjak, nekem az egyaltalan nem kenyelmes alvashoz. nem is praktikus, nem alvasra lett kitalalva. csak azert nem kenyszeritenem magam kenyelmetlen cuccba, hogy a pasimnak szexizzek.

ha annyira kanos (lol) lenne ejszaka, akko nem szamit az az 5mp amennyi ido alatt a pizsamat, bugyit leveszi.

amugy pedig legjobb, ha alul szellozni tudsz, tehat nem veszel fel semmit lentre vagy bo, lenge dolgokat. egy szuk bodyban ez nagyon nem teljesul, plane ha valami muszalas gagyi. fuj.

2021. máj. 25. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy kicsit fétis-kérdésnek tűnik... :DDD

De hátha mégse az, szóval:

Nem, nem szoktam, soha nem aludnék bodyban, és nem is ismerek senkit aki abban aludna.

2021. máj. 25. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem aludtam body-ban és nem is tervezek, mert ez számomra nem lenne se kényelmes, se praktikus. Mivel nem erre lett kitalálva, nem sok olyan embert fogsz találni, aki ebben aludna.

Ha neked ez így jó, akkor csináld, de a barátodnak valószínűleg pizsamában is tetszenél. Felsőnek meg vehetnél fel szűkebb fazont is, ha a bő pólót nem szereted.

2021. máj. 25. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
73%
Kerdezo, te nem az a labszagos pali vagy?
2021. máj. 25. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!