Melyik az a weboldal ahonnan jó áron, jó minőségű és jól kinéző ruhákat lehet rendelni?
A stílusom leginkább az egyszínű pólók, fekete, fehér, sötétzöld, mustársárga meg az ilyen mattosabb színek előnyben vannak. Szeretnék egy body-t is, akár többet is. Az alkatom olyasmi, hogy nagyon széles a csípőm, sajnos vastagok a combjaim, a vállaim sem keskenyek, de alapból nem hiszem hogy annyira dagi vagyok, mondjuk az tény hogy evés után nem nagyon húznék föl egy feszülős pólót mert úgy néznék ki mint aki terhes :D A bő fazonú ruhák csak akkor állnak jól, ha haspólók. Vannak ugye ilyen bő hosszú fazonúak, de azokat annyira nem szeretem, ilyeneket mindenképp be akarnám tűrni a nadrágba mert rajtam pólók kitűrve szörnyen állnak :D A testhez álló póló sem rossz, csak ott ugye azért lenne jó a body, mivel azt nem kell állandóan betűrögetni mert kicsúszik, hanem azt egyszer bekapcsolod aztán ott nem gyűrődik meg nem buggyan ki a nadrágból.
Na amúgy fogalmam sincs miért adtam egy komplett személyleírást, de gondoltam így hátha valaki jobban tudna ajánlani hogy melyik weboldalról tudnék ruhát rendelni, vagy valaki hasonló cipőben van, hasonló a stílusa, és akkor ő is tudna ajánlani, értitek :D
Ja és magyar webshop kellene. Crop, sinsay ezeket próbáltam már, tavaly nyáron onnan rendeltem akkor jó volt, de most ahogy nézegettem egyáltalán nem találtam semmit ami tetszene sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!