Body-t hányszor ajánlatos felvenni mosás nélkül?
Figyelt kérdés
Vagy naponta cserélni kell?2021. febr. 11. 22:25
2/10 anonim válasza:
Most komolyan ilyet kerdezel itt? Tenyleg kezdem azt hinni hogy itt az eberek nagy resz fogyatekos. Vagy csak nincsenek barataik es unatkoznak vagy fetisesek.
3/10 anonim válasza:
Egyértelmű hogy naponta cserelni kell
4/10 anonim válasza:
1*
Kivéve ha volt rajtad összesen 20 percet, aztán levetted. Akkor szerintem másnap még felvehető.
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, a #2-nek pedig üzenem: Mire való ez az oldal, ha nem arra, hogy kérdezzek, és ha van értelmes mondandóm, akkor megvillantsam a segíteni akarásom egy-egy kérdés alatt?!
Ezzel szemben te bunkózásra használod ezt az oldalt, mert a válaszodból más nem jön le.
2021. febr. 12. 01:35
8/10 anonim válasza:
Minden nap tisztát veszek fel.
Egyedül amiben alszom azt szoktam két naponta cserélni, mivel én mindig bodyban alszom.
9/10 anonim válasza:
Én nem hordok napi szinten bodyt, de minden alkalom után másikat veszek fel. Amikor hordom 1 órát maximum akkor következő alkalommal felveszem ha nem izzadtam bele de ez nálam eddig talán 2x ha előfordult. Meg én ha megveszem első az hogy kimosom és csak utána veszem fel először.
10/10 anonim válasza:
Minden nap másikat veszek fel , bodyban alszom és amiben alszok azt is napi szinten cserélem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!