Vettem egy leggingset edzeni, de kicsit átlátszik.Ha női boxert veszek alá, akkor nem látszik át a fenék résznél. Fel vehetem így edzőterembe?
Figyelt kérdés
Azért vettem meg ezt, mert nem ilyen műszálas, hanem modál, viszkóz és pamut keveréke, nagyon kényelmes, nem szorítja a hasam, és hamar szárad, nem büdösödik be ha bele izzadok. Itthon már egy hónapja használom. Csak hát eléggé testhez álló, nem tudom hogy az baj e edzőterembe. Hosszú polóval venném fel. Csak nincs kedvem műszálas cuccban edzeni😕2021. máj. 24. 18:12
1/5 ívy1 válasza:
Olyan színű bugyit vegyél alá,mint a leggings színe és akkor nem észrevehető. Amúgy a lycra elasztán anyagú leggingsek is műszálas anyagúak,a tornadresszek is ilyen anyagból készülnek mert ezek nem beszívják(mint a pamut)hanem elvezetik az izzadságot.
3/5 anonim válasza:
Hát ha simán felvéve átlátszik, az gáz lesz terembe. Akkor pl. guggolás közben gyakorlatilag szitává nyúlik. Hordd otthonra, emberek közé meg vegyél valami normális minőségű sport cuccot.
4/5 Sunshinedoll válasza:
Ha nem érzed magad kellemetlenül, akkor felveheted.
A testhezállóval sincs baj, áttetszővel sem, nagyon sokaknak áttetszik kicsit a leggings, ha pl mélyre guggol az ember, nagyon sokakat nem zavar.
5/5 anonim válasza:
Ízléstelen lenne nagyon, főleg ha átlátszana, vegyél fel egy melegítőt, ha fázol, ha nem akkor meg egy normális rövidnadrág, de semmiképp ne öltözz kirakatnak, biztos sokak csorgatnák a nyálukat, de szerintem aki kicsit értelmesebb az manapság kerüli az ilyen öltözetet nyilvános helyeken és ízlésesen öltözködik !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!