31/42 anonim válasza:
Dobd fel valami színes nyaklánccal vagy karkötővel, hogy ne legyen olyan fekete és tökéletes lesz!
32/42 anonim válasza:
na ez már az, amiről beszélünk :) ez nagyon szuper és nagyon jól áll, csini vagy benne. így menj szerintem, max dobd fel valami elegáns ékszerrel vagy táskával. de így is nagyon alkalmi, jó választás!!!! :) jó mulatást hozzá, biztosan a párod le sem fogja venni rólad a szemét :)
33/42 anonim válasza:
igen, igen, ez nem rossz... vmi jó kis magassarkó cipő, táska, meg akár egy kiigészítő.
34/42 anonim válasza:
Így szoknyával sokkal jobb tényleg. :) Esetleg ha még lenne egy fehér öved - de persze nem kötelező, az nagyon kidobná.
Jó mulatozást !
35/42 A kérdező kommentje:
csak ebben a ruhában meg én érezném magam kellemetlenül...:s
2010. aug. 24. 16:07
36/42 anonim válasza:
Miért éreznéd magad ebben kellemetlenül? Ez sokkal elegánsabb mint az első összeállítás. Megfelelő kiegészítőkkel teljesen megfelel.
37/42 anonim válasza:
A szoknya miatt kellemetlen? Csak,mert minden más maradt,így nem értem,hogy mi a gond.Ha alapvetően nadrágos típus vagy,akkor keress egy szövet nadrágot,azt is felveheted ehhez a felsőhöz.De azt a nadrágot,amit az első képen viselsz és azt a papucsot tényleg felejtsd el,mert nem esküvőre való.Szerintem ez a szoknya nagyon csinos,épp azt néztem,hogy a második képen vékonyabbnak tűnsz,mint az elsőn.
38/42 anonim válasza:
Így már csinos vagy, így menjél ne úgy ahogy először felöltöztél. Jó lagzizást. :)
39/42 A kérdező kommentje:
Olyan gyászosnak érzem így az a baj.Fekete, feketével hát...:s
2010. aug. 24. 16:46
40/42 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a nadrág, nem farmer hanem szövetnadrág!csak most olvastam hogy valaki ezt írta.
2010. aug. 24. 17:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!