1/42 anonim válasza:
Szia! Szép, de szerintem ez nem alkalmi, én lakodalomba mindenképpen ruhát választanék, ami elegáns, főleg ha az esküvőn is ott leszek.
Amiket itt alkalmi ruha címszó alatt találsz nézd végig, szerintem ilyenek valók oda :)
2/42 anonim válasza:
3/42 anonim válasza:
buliba jó, de lagziba szerintem nem illik. a nadrág nem elég elegáns a felső meg snassz. remélem nem haragszol meg, de szerintem tényleg nem lagziba való, esetleg kerti partira vagy buliba. még ha valami nagyon elegáns felsőt vennél hozzá és egy szép alkalmi övet meg cipőt. akkor talán.... de nekem abszolút nem tetszik ez az összeállítás....
4/42 anonim válasza:
Szia!
Túl átlagos, hétköznapi.A felső még csak-csak, de a farmer (főleg ilyen 3negyedes) meg papucska sem illik.
5/42 anonim válasza:
teljesen jó. manapság már nincs megkötés és nem kötelező szoknyában menni. nekem sincs elegáns ruhám, pénzem sincs rá, így abból válogatnék, amim van. a fekete pedig egyáltalán nem gáz, csomóan lesznek abban. a fekete időtlen, kortalan és elegáns.
7/42 anonim válasza:
Nem mennék el ilyenbe, az oké, hogy nincs megkötés, hogy ki mibe menjen, viszont ez a ruha elég hétköznapi... Utcára oké, amúgy nem, bocsi :)
8/42 A kérdező kommentje:
Nem is ismerem azt akinek megyek a lagzijába, csak a barátom nagybátyja.Szóval most ez a ruha miért nem elég oda?
2010. aug. 24. 14:11
9/42 anonim válasza:
Elég lenne, szóval nem arról van szó, hogy most drága puccos ruha kell, de szerintem akár ismered akár nem, illik megtisztelni azzal, hogy egy elegáns rendezvényre elegánsan öltözve megyünk. Én is mentem már olyan helyre, ahol senkit nm ismertem, de attól még elegánsan mentem, mert az alkalomhoz öltözöl és tényleg megtiszteled ezzel a házaspárt.
10/42 A kérdező kommentje:
Valószinüleg nem megyek el, mert ezt vettem meg,és már nincs pénzem hogy ruhára költsek.Amit akkor felveszek és többé fel sem tudom venni méshova.
2010. aug. 24. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!