21/42 anonim válasza:
Ez azért sértő, én voltam már falusi esküvőn, vannak rokonaim akik falun laknak, és mindenki gyönyörű ruhában volt, nem ízléstelenben. Attól, hogy ők falura költöztek még öltözhetnek szépen, nem tudom mi az összefüggés.
22/42 anonim válasza:
Túl rövid ez a felső. Nem kéne mutogatnod a hasad egy esküvőn.
Nincs egy világos nyári szoknyád, egy fehér inggel?
Szerintem alap az elegáns cipő.
23/42 A kérdező kommentje:
de csak fekete szoknyám van ami elegáns és ballagási.Mivel gondolom ne farmer miniszoknya legyen.Mindjárt töltök fel egy képet miniszoknyásat
2010. aug. 24. 14:38
24/42 anonim válasza:
Nem klasszikus lagzis ruha az tény.
25/42 anonim válasza:
Változtass mindenképpen. A nadrág és a papucs még egymáshoz sem megy, de külön-külön sem csinosak.
26/42 anonim válasza:
tényleg nem jó ez az öltözék oda, viszont nem kell berágni ezen. te megkérdezted a véleményünket, mi elmondtuk. nekem sincs pénzem, mégis most nyáron háromszor voltam lagziba. az elsőre vettem egy szatén fekete hosszú nadrágot, és abban mentem mindegyikre, felsőt meg nem vettem, hanem volt otthon alkalmibb felsőm, a másodikra meg kölcsönkértem. biztosan neked is van otthon valami elegánsabb nadrágod esetleg sima fekete szoknyád vagy valami aranyos ruhád hozzá alkalmibb cipő és ékszer és táska. vagy kérj kölcsön, abban nincs semmi rossz, biztosan vannak aranyos barátnőid. és menj el. és tényleg mindegy milyen esküvőre mész, ez akkor sem illik oda szerintem....
27/42 anonim válasza:
A fekete szoknyával nincs baj. Nem feltétlenül néz az ki temetésinek, attól, hogy a gyász színe is Magyarországon a fekete. Nekem van egy muszlin szoknyám (remélem jól írtam le) meg egy átlátszó fekete elegáns felsőm, ami alá fekete top-ot veszek fel és ebben is voltam már esküvőn, abszolút elegáns, szóval szerintem vedd fel nyugodtan a ballagási szoknyádat, a farmer nem esküvőre való. Én egyébként sem hordok farmert, mert ki nem állom, annyira nem elegáns, esküvőre meg főleg nem.
28/42 A kérdező kommentje:
2010. aug. 24. 14:44
29/42 anonim válasza:
Na ez teljesen jó :) Látod mondtam én, hogy van valami amit felvehetsz. Ez ezerszer elegánsabb és ezzel nincs gond. Menj nyugodtan a lakodalomba és érezzétek jól magatokat :)
30/42 anonim válasza:
Így már mehetsz :) Jó mulatást :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!