Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ez a ruha lagzira?

Milyen ez a ruha lagzira?

Figyelt kérdés
[link]
2010. aug. 24. 14:01
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
Jajj azért nyugi, nem eszik ilyen forrón a kását. Nincs egy sima fekete nadrágot? Vagy egy ünneplő ruhád, amit mondjuk ballagáson vagy évnyitókon viselsz? Az is tökéletesen megfelel, vagy ehhez a felsőhöz egy alkalmi tehát fekete szövetnadrág, az kényelmes és nem rossz egyáltalán, csak ez így együtt nem illik oda. Egyébként kölcsönözni is lehet ilyesmit, szóval nem kell venned egy másikat. Anyukádnak nincs estélyije? Én mindig tőle kuncsorogtam, ha az enyémek valamiért nem voltak jók.
2010. aug. 24. 14:17
 12/42 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, nem bántásból mondom de ez az öltözék nagyon nem való esküvőre. Az pedig teljesen mindegy hogy ismered-e a házasulandókat vagy sem, ha meghívtak akkor illik alkalomhoz méltó öltözékben menni. Igaza van az utolsónak, az esküvő egy igazi ünnepélyes alkalom, meg kell tisztelni azzal hogy megfelelően felöltözöl. Nem kell feltétlenül méregdrága báli ruhára gondolni, elég egy elegáns fekete szövetnadrág, vagy szoknya egy szebb blúzzal, alkalmi kiegészítőkkel és máris más az összhatás.
2010. aug. 24. 14:19
 13/42 anonim ***** válasza:

Az is elég lenne, ha a gatyádat leváltanád egy elegáns fekete gatyára. Meg a papucsot lecserélnéd, ha nem akarsz venni akkor kérj kölcsön valakitől. :)

Vagy akkor inkább tényleg ne menj el, de Te tudod :)

2010. aug. 24. 14:20
 14/42 anonim ***** válasza:
Meg lehet oldani,csak nézz körül otthon.Biztos van egy fekete szandálod vagy alkalmi cipőd a papucs helyett.A felső jó,csak vegyél fel hozzá egy szövet nadrágot.Az is biztos van,de jó lesz egy ballagó szoknya is.
2010. aug. 24. 14:22
 15/42 anonim ***** válasza:
Nem azért, de ha megveszel egy koktélruhát, azt még annyi helyre felveheted. Szalagavató, az érettségi bankett, a gólyabál, biztos hívnak meg még másik esküvőre is. Szóval nem értem, mi a probléma.
2010. aug. 24. 14:24
 16/42 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a ruha nem az eseményre való. De szerintem nem kell megilyened. Mivel nyár van, jó idő, bizotosan kell lennie a ruhatáradban egy kis ruhácskának...Vagy ha nem szereted, akkor esetleg amit szilveszterre vettél fel ruhát, az is bőven megteszi.
2010. aug. 24. 14:26
 17/42 anonim ***** válasza:
a felső jó, vegyél fel hozzá egy elegánsabb szoknyát. de lehetőleg ne feketét mert akkor meg úgy néz ki mintha temetésre mennél. a rövidnadrágot felejtsd el az egyáltalán nem oda való.
2010. aug. 24. 14:29
 18/42 anonim válasza:
5%

Attól függ, hogy mekkora a rongyrázás, ha mindenki sznob és kis és nagyestélyiben nyomul, akkor ez amit vettél nem jó.

Ha falusi lagzi, akkor elmehetsz, ott mindenki ízléstelenül öltözik fel.

El fogsz férni a farmerban közöttük.

Meg kellene kérdezni, hogy ki miben lesz.

2010. aug. 24. 14:31
 19/42 anonim ***** válasza:
95%
minden falusi izlésteleűl öltözik???
2010. aug. 24. 14:33
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
Mikor megy már ki a divatból a csípőnadrág? Nem valami szép ahogy a poci kibuggyan felette (ez szerintem senkinek nem előnös) Nem feltétlenül kell esküvőre drága ruha, egyszinű szoknya, akár mini is lehet, fiatal vagy, biztosan jól áll és hozzá színben passzoló felső vagy blúz (mintás) és szandál.
2010. aug. 24. 14:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!