Fiúk/férfiak! Milyen gyakran hordtok nyáron szandált/papucsot utcára?
Figyelt kérdés
2021. máj. 13. 18:34
A kérdező szavazást indított:
Általában mindig (kivéve bizonyos hivatalos ügyek intézésekor, vagy ha ki kell öltözni).
Csak ha rövid távra elugrok valahova, ill. nyaraláskor.
Soha.
36 szavazat
1/8 anonim válasza:
Szandálom egyáltalán nincs is, és nem is lesz, olyat hordjanak csak az öregek, papucs meg max otthonra/strandra, de utcára semmiképp.
2/8 anonim válasza:
ritkán, pl. nyaraláskor gyors elugrás a közértbe, simán belefér papucsban
szandált nem hordok
3/8 anonim válasza:
Én szinte tavasztól őszig flip-flop papucsban mászkálok.
Sokkal kényelmesebb számomra, mint egy zárt cipő.
Szandált soha nem hordok.
32F
4/8 anonim válasza:
Flip flop papucsot utcara soha, nem vagyok proli csoves.
Szandalt soha, nem vagyok egy bohoc.
5/8 anonim válasza:
Nem tetszenek a szandálok. Inkább valami ötletes, igényes kivitelű bőrsarut. Flip-flopot alkalmanként, rövid távra. Vagy akkor, ha úgy szakad az eső, hogy nincs ötletem, mit vegyek fel.
6/8 anonim válasza:
Szandált többnyire nyaraláskor vagy ha olyan kedvem van. Papucsot nem hordok, nem vagyok telepi proli.
7/8 anonim válasza:
Bőrsarut szoktam hordani az legalább jol néz ki a többivel ellentétben
8/8 anonim válasza:
amikor csak tudok pacskert veszek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!