Lányok fehér nadrág alá csak fehèr bugyit vesztek fel? Vagy szoktatok szinest is?
Figyelt kérdés
Szoknya fehér bugyi#Nadrág szoknya
2021. máj. 9. 17:41
1/7 anonim válasza:
Fehér alatt a fehér bugyi is könnyen átüt, testszínű/bézs a legjobb. Színeset semmiképp.
2/7 anonim válasza:
Pontosan, ahogy az első írta. Csak testszínű, abból is lézervágott. Fehéret tilos!
(U.I. egyszer egy tanárnő leopárd mintás telebugyit vett fel fehér szoknya alá, na az vicces volt)
4/7 anonim válasza:
Régen hordtam ilyesmiket, de akkor csakis testszínű alsóneműt vettem alá. A fehér is nagyon átüt.
5/7 anonim válasza:
Pont fehéret nem veszek alá, mert az átlátszik. Csakis testszínűt.
6/7 anonim válasza:
Szinest semmi képen sem! Testszínüt, igen. A fehér a nem vékony fehér alatt még elmegy.
7/7 anonim válasza:
A testszínű vékony bugyi a jó választás. Minden más átüt szerintem. Mondjuk volt egy időszak mikor nagyon sok olyan csajt láttam aki fekete bugyit vett a fehér gatya alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!