Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok fehér nadrág alá csak...

Lányok fehér nadrág alá csak fehèr bugyit vesztek fel? Vagy szoktatok szinest is?

Figyelt kérdés
Szoknya fehér bugyi

#Nadrág szoknya
2021. máj. 9. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Fehér alatt a fehér bugyi is könnyen átüt, testszínű/bézs a legjobb. Színeset semmiképp.
2021. máj. 9. 18:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, ahogy az első írta. Csak testszínű, abból is lézervágott. Fehéret tilos!

(U.I. egyszer egy tanárnő leopárd mintás telebugyit vett fel fehér szoknya alá, na az vicces volt)

2021. máj. 9. 18:44
 3/7 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Én bézs színűt szoktam.
2021. máj. 10. 09:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Régen hordtam ilyesmiket, de akkor csakis testszínű alsóneműt vettem alá. A fehér is nagyon átüt.
2021. máj. 10. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont fehéret nem veszek alá, mert az átlátszik. Csakis testszínűt.
2021. máj. 11. 00:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szinest semmi képen sem! Testszínüt, igen. A fehér a nem vékony fehér alatt még elmegy.
2021. máj. 11. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:
A testszínű vékony bugyi a jó választás. Minden más átüt szerintem. Mondjuk volt egy időszak mikor nagyon sok olyan csajt láttam aki fekete bugyit vett a fehér gatya alá.
2021. máj. 29. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!